Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Η ... δημοσιογραφία στα χειρότερά της

Λέει ο ... δημοσιογράφος :

Α)  Άρειος Πάγος: Δικαίωση τραπεζών για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο 

Σας λένε ψέματα ! 

Μέσα στο ανωτέρω κείμενο δηλώνει -από τη μέση αυτού και μετά- ότι η απόφαση αφορά ΜΙΑ δανειολήπτρια και όχι το σύνολο (σ.σ. όπου ΙΣΩΣ η αίτηση αναίρεσής της Εφετειακής της απόφασης, να μην ήταν καλά στοιχειοθετημένη)
Ενώ, ΙΣΧΥΕΙ η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σύμφωνα με το οποίο : 

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τάσσεται υπέρ της ακύρωσης δανειακών συμβάσεων ακόμη και αν υπάρχει αντίθετος νόμος

 

Β) λέει το τέλος του ... άρθρου : Στην κατάλογο με τις χώρες που δεν αποπλήρωσαν οφειλές τους προς το ΔΝΤ περιλαμβάνονται ακόμη χώρες όπως η Ονδούρα, το Κονγκό, ο Παναμάς, το Περού και το Βιετνάμ. Δηλαδή χώρες των οποίων πολλοί πολίτες ζουν υπό καθεστώς απόλυτης φτώχειας και των οποίων η ιστορία βρίθει από πραξικοπήματα, εμφυλίους και ανθρωπιστικές καταστροφές.

Σας λένε ψέματα !

Ο ... δημοσιογράφος ... ξεχνά να αναφέρει στην ... ανάλυσή του ότι, στις πιο πάνω αναφερόμενες χώρες, οι ΗΠΑ με τις μυστικές τους ... υπηρεσίες (που είναι μαριονέτες του φαληρημένου πλέον IMF), έκαναν και κάνουν ότι μπορούν για να κρατούν τον κόσμο μέσα στην ένδεια, τον πόνο και τη δυστυχία, διότι αυτοί τους πήραν χαμπάρι.

 

Γ)  λέει το άρθρο : Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα, εκτιμάται ότι τη φετινή και την ερχόμενη χρονιά, έως και 40.000 ακίνητα συνολικά σε όλη τη χώρα θα περάσουν στο Δημόσιο αν οι ιδιοκτήτες τους δεν τα δηλώσουν στο Κτηματολόγιο.

Σας λένε ψέματα ! 

Ο ... δημοσιογράφος ... ξεχνά να αναφέρει ότι "αν δε δηλωθεί ένα ακίνητο, όταν θα αναρτηθούν οι πίνακες (σ.σ. μετά από 1-2 έτη) έχεις 14 έτη για να διεκδικήσεις το ακίνητο μέσα από Νομικές διαδικασίες (αγωγή).

Έλληνες, σας θέλουν μόνιμα τρομοκρατημένους έτσι ώστε η Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει ότι θέλει μέσα από ... αποφάσεις των 300+1 μαριονετών τους. 

Μην τους ακούτε !

 

Επιστάτης, παλιάνθρωποι !  

  

Και μία σημαντική υποσημείωση : 

Εννοείτε ότι οι ... δημοσιογράφοι δεν σας ενημερώνουν για το Brexit, για το τι γίνεται ανελλιπώς με τα "κίτρινα γιλέκα" στη Γαλλία, με το τι συμβαίνει στην Καταλονία της Ισπανίας όπως και για το πόσο καλά πάει το Ισλανδικό κράτος και η Κοινωνία το που πέταξαν στη θάλασσα τους τοκογλύφους, την Ε.Ε., το € και το IMF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου