Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Σιγά το νέο. Οι τράπεζες και funds είναι το ίδιο και το αυτό

Όλα ισοπεδώθηκαν εκτός από την οργή του Ελληνισμού που γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.


Υποθέσεις όπως : η πρωτοφανής απάτη πίσω από τη μεταβίβαση των Κόκκινων δανείων απάτη της Κοινωνίας  κατά την οποία, ΑΦΟΥ οι Τράπεζες, (με λογιστικές αλχημείες) δημιουργούν εταιρείες - funds, ΜΕΤΑ  "πωλούν" τα επισφαλή τους δάνεια στα funds τους.

Επάνω σ' όλη αυτή την κτηνωδία των Τραπεζιτών,  έρχονται να κλαφτούν μέσα

από διαδρόμους παπαγάλων τους, που ούτε λίγο ούτε πολύ το μόνο που δεν ζητούν ακόμη είναι να κάνουμε και έρανο για να σωθούν τα δόλια τα κοράκια.

Ενδεικτικό Τραπεζικό κλάμα βλέπε στο : Σχεδόν μηδενική η απόδοση των 12 δισ προβληματικών δανείων που πουλήθηκαν από τις Τράπεζες).

Εμείς εδώ, σε όλο αυτό το αλισβερίσι, είχαμε αναφερθεί ΠΡΟ ΕΤΟΥΣ, πριν το ... ανακαλύψουν οι δημοσιογράφοι, όταν παρουσιάζαμε ότι (καθόλου) τυχαία, το πρώτο Δ.Σ. του κορακιού της τράπεζας Αττικής με την επωνυμία "Θεά Άρτεμις" απαρτιζόταν από στελέχη της Attica bank !!! (δες και θυμήσου σχετικά στο : Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Κορόιδο Ρωμιέ, πλήρωνε Τραπεζίτες και διοικητικά συμβούλια.

Μετά εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. κάποιοι άλλοι "μπροστάρηδες" έτσι ώστε να μη καρφώνονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Οι Τραπεζίτες. Τραπεζίτες που υπάρχουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ από τα χρήματα των μονίμως εκουσίων ΘΥΜΑΤΩΝ. Των Μηχανικών του φαλιρισμένου ΤΣΜΕΔΕ, αλλά και από το νταβαντζιλίκι των διοικητών της ΤτΕ (που ανήκει στους κορυφαίους παγκόσμιους τοκογλύφους, Ροθτσιλντς) !

Ο βρωμερός ρόλος βουλευτάδων - κομμάτων

Υπαρχούσης όλης αυτής της σήψης, έρχεται και το επιστέγασμα στο βαρέλι της μπόχας όπου αποκαλύφθηκε προχθές στις μάζες κατά το οποίο "επιστέγασμα" υπήρξε Παραγραφή σε όλα τα χρέη του Κοντομηνά προς το δημόσιο με απόφαση ΣΔΟΕ. Πράξη που έγινε επί ... κυβέρνησης των κορυφαίων, αψεγάδιαστων και πεντακάθαρων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Πράξη που ακολούθησε την τιτάνια επίσης λαμογιά του 2014 όταν επί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, το 2014, αποτέλεσε Σκάνδαλο: 142 βουλευτές χάρισαν πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ σε Βαρδινογιάννη και Λάτση


Οι πολιτικές παρεμβάσεις 

Υποθέσεις πολιτικής παρέμβασης, μπόχας και δυσοσμίας που καταγράφονται στα :





έρχονται και δένουν με τις αριβιστικές μεταγραφές τιποτένιων ... πολιτικών, από το ένα κόμμα στο άλλο.

Και βέβαια, μέσα σ' όλο αυτό τον βόρβορο, οι δημοσιοΚάφροι αρωγοί.



Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου