Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Προς Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ, Στρατηγό Αριστείδη Ανδρικόπουλο

Αρχηγέ, με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό και στην Θέση σας, επιθυμώ να σας γνωρίσω τα κάτωθι.
Πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψή μου περιοδικό που επί 35ετία εκδίδει η ΕΛ.ΑΣ. με την ονομασία "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ", τεύχος Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2018.

Στο έντυπο αυτό, υπάρχει πληθώρα ύλης μεταξύ της οποίας υπάρχουν φωτογραφίες Υμών με Επιτελείς, με Υπουργούς και γενικά με στελέχη και μέλη της κοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ.


Επί παραδείγματι με την υπουργό Προστασίας Πολίτη κ. Γεροβασίλη και με την υφυπουργό κ. Παπακώστα κλπ

Ξεφυλλίζοντας και διαβάζοντας το περιοδικό της ΕΛ.ΑΣ. εκτίμησα ότι όντως πρόκειται για μια επιμελημένη έκδοση. Φτάνοντας όμως στο τέλος του περιοδικού παρατήρησα με απίστευτη έκπληξη 2 θέματα. Ένα μεγάλο και ένα κορυφαίο.

Στο οπισθόφυλλο της έκδοσης "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ" υπάρχει ολοσέλιδη διαφήμιση της EFG Eurobank,  στην οποία απεικονίζονται τα κάτωθι :




Αρχηγέ Στρατηγέ κ. Ανδρικόπουλε, αν κρίνοντας "ως μεγάλο" το θέμα της παρατήρησης ότι Τραπεζικός Οργανισμός διαφημίζει τα προϊόντα του, με ολοσέλιδο οπισθόφυλλο, σε έντυπο της ΕΛ.ΑΣ., την ίδια ώρα που είναι γνωστή τοις πάσι η ... θέση των Τραπεζών απέναντι στην Ελληνική Κοινωνία (βλ. πλειστηριασμούς, δυσβάσταχτα χρέη από τόκους επάνω σε τόκους, ατελείωτα έξοδα σε δικαστήρια για τον Ελληνισμό λόγω αυτών, ... νόμιμες καταχρηστικές χρεώσεις "εξόδων" και τόκων που προκαλούν χιλιάδες αυτοκτονιών κλπ), κρίνω ως κορυφαίο το επόμενα αναφερόμενο θέμα !

Στις απεικονίσεις των πηληκίων των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας (στην διαφήμιση της Eurobank στην Αστυνομική Ανασκόπηση), ΣΕ ΟΥΔΕΝΑ εξ αυτών των πηληκίων δεν υπάρχει το Εθνόσημο μας. Ο Θυρεός ! 

Λεπτομέρεια από διαφήμιση της Eurobank στο οπισθόφυλλο Αστυνομικής Ανασκόπησης όπου απουσιάζει ο Θυρεός

Αυτό ΤΟ θέμα, ΝΑΙ το κρίνω ως κορυφαίο καθόσον, σε πλειάδα φωτογραφικού υλικού με Εσάς, με Επιτελείς Σας και με Αστυνομικούς διαφόρων βαθμίδων, ΑΠΑΝΤΕΣ στο πηλήκιο σας φέρετε (πολύ ορθώς) τον Ελληνικό Θυρεό !

Κατόπιν αυτών και ειδικότερο του τελευταία αναφερόμενου "θέματος" διερωτώμαι :

α) έχει αλλάξει κάτι που δεν γνωρίζω στα των Εμβλημάτων, των Ιερών και των (πραγματικών) Θεσμών της Χώρας μας ;

β) δεν παρατήρησε ουδείς εκ των αρμοδίων της έκδοσης του περιοδικού σας Επιτελών την ... έλλειψη ;

γ) επειδή οι καιροί είναι "πονηροί" και επειδή κατά το πρόσφατο (Μνημονιακό) παρελθόν είδαμε επιχειρήσεις (βλ. Lidl) που τεχνηέντως αφαίρεσαν από φωτογραφίες εκκλησιών (στην Σαντορίνη) των Σταυρό, δεν θα έπρεπε ένας εκ των Συνταγματικά Θεματοφυλάκων ( : η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπ. Προ.Πο) να έχει παρατηρήσει ΤΟ θέμα της ... έλλειψης του Θυρεού ; 

Αρχηγέ, Στρατηγέ κ. Ανδρικόπουλε, θεωρείστε ως δεδομένο ότι δεν παρατήρησα μόνο εγώ ΤΟ θέμα της ... έλλειψης του Θυρεού από την διαφήμιση της Τράπεζας Eurobank. Το παρατήρησε και πληθώρα στελεχών και μελών της ΕΛ.ΑΣ. 

Θεωρείστε επίσης ως δεδομένο ότι πλειάδα Ενστόλων θέτει εαυτόν εν αγωνία την προϋπηρεσία, τα καθήκοντα του, το σέβας προς την Πατρίδα και το Σύνταγμα, όταν βλέπει ότι "απουσιάζει" το κορυφαίο των Ελλήνων Ενστόλων Έμβλημα. Και αυτά σε (Μνημονιακές) περιόδους όπου η ΕΛ.ΑΣ. πυκνά - συχνά θέτει τις δυνάμεις της απέναντι σε Πολίτες, κατόπιν κυβερνητικών εντολών.

Εκτιμώντας ότι θα επιληφθείτε άμεσα του θέματος, στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απάντηση που δύναμαι να δώσω ή για οτιδήποτε κριθεί από Εσάς ως αναγκαίο.


Μετά Τιμής, 
Πολίτης


_____________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
  τηλ : 6977-913-924


Υ.γ. Θερμή παράκληση, αν κληθώ από την Υπηρεσία Σας, παρακαλώ να μου δοθούν ΕΓΓΡΑΦΩΣ πλέον ΚΑΙ οι απαντήσεις για το θέμα της προ ετών κλήτευσής μου στην ΓΑΔΑ, αλλά και για τις διάφορες αυθαιρεσίες που αντιμετώπισα από υψηλόβαθμα και μη στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με όσα έχω καταγγείλει (μέσω σχετικού e-mail) προ 2-ετίας προς την ΕΛ.ΑΣ.

Καταγγελία που περιγράφεται και στο https://gkanellakis.blogspot.com/2017/05/to-police-chief-prosecutor.html με θέμα "Ερωτάται ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνικής Αστυνομίας) και η Εισαγγελία Αθηνών" και αφορά καθοδηγούμενες από την Attica bank και τον (τέως πλέον) γενικό διευθυντή οικονομικών της τράπεζας Χρήστο Μάραντο, αυθαιρεσίες στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος μου.

Έστω, ας μου δοθούν ΕΓΓΡΑΦΩΣ όσα μου περίγραψε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ο Στρατηγός Γεώργιος Γκρίζης (σ.σ. όπως μου συστήθηκε) στο γραφείο του, στην ΓΑΔΑ. Θα μου αρκούν. Κι αν δε τα θυμάται, είμαι στην διάθεσή του για να του τα υπενθυμίσω με κάθε λεπτομέρεια.

Το ανωτέρω αποστέλλονται και στην ΓΑΔΑ για τα περαιτέρω.

Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου