Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Η Ελλάδα είναι "μαγαζί σε γωνία" (2) ... Τα πετρέλαια, τα ΜΜΕ, οι ομάδες και ο πόλεμος

Ο δικαστής του Άουσβιτς, Χανς Χοφμάγερ, ήταν φανατικός ναζιστής ενώ ήταν διαπρύσιος υποστηρικτής της ευγονικής, της αγνότητας της Αρίας φυλής και στράφηκε κατά των επιληπτικών.. Αυτό έγινε γνωστό (βλέπε εδώ), προ ολίγων ημερών, σε όλη την ανθρωπότητα. 

Στηριζόμενοι στο ανωτέρω ... ευχόμαστε (;) ο δικαστής των Μνημονιακών μαριονετών και των ακολούθων τους δημοσιογράφων, να είναι φανατικός Μνημονιακός, κι ας είναι ο προδότης, ο  Γιώργος Παπανδρέου ...

Τα τερατουργήματα που ήλθαν στην επιφάνεια όλα αυτά τα χρόνια των

Μνημονίων είναι ουκ ολίγα. Και ήλθαν στην επιφάνεια καθώς, οι τοκογλύφοι και οι Ναζιστές της Ε.Ε., οι επικυρίαρχοι των μαριονετών (βλ. 300+1 στη ... Βουλή) δεν φείδονται να "δώσουν" στυγνά τους υποτακτικούς τους

Έτσι, σήμερα, προ ολίγων ωρών, σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατήγγειλε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παπάς τον εκβίασε να δώσει περί τα 20.000.000 € στον Καλογρίτσα για να πληρώσει την Α' δόση για την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού.

Στον Καλογρίτσα, το αγαπημένο παιδί του ΣΥΡΙΖΑ που έφαγε περί τα 120.000.000 € από την τράπεζα Αττικής καθώς οι διοικητές της Γαμβρίλης, Αντωνόπουλος και μεταγενέστερα, ο Πανταλάκης προχωρούσαν αφειδώς σε θαλασσο-χρηματοδοτήσεις έναντι χωραφιών στο πουθενά ...

Μα, αν όλα αυτά δείχνουν επιτέλους στον Ελληνισμό το βάθος της σαπίλας, σε κάποιους από εμάς μας θυμίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ (αυτό που συγκυβέρνησε με την ΝΔ) δεν είναι άμαθο σε εκβιασμούς ραδιοτηλεοπτικών δημιουργημάτων του, αφού η υπόθεση Κοσκωτά (ιδιοκτήτης της τράπεζας Κρήτης, των ΜΜΕ "Γραμμή ΑΕ" και της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΣΦΠ) ήταν η πρώτη διδάξασα κατευθυντήρια ... γραμμή.

Μιλάμε για τα χρόνια όπου ο Κοσκωτάς έχοντας δημιουργήσει έναν (ακόμη) ιδιωτικό στρατό από φανατικούς αδαείς ή/και χρήσιμους ηλίθιους (βλέπε "θύρα 7"), πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια ενώ ψυχανεμιζόταν όλα όσα θα ακολουθούσαν.

Μιλάμε επίσης για τα χρόνια όπου οι θεωρητικά θανατικοί αντίπαλοι επιχειρηματίες Βαρδινογιάννης & Κόσκωτάς (του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ αντίστοιχα), χαριεντίζονταν στα γήπεδα και αλλαχού, αφήνοντας το αίμα και την οπαδική δυσωδία για όσους χωρίς δεύτερη σκέψη τραβούσαν μαχαίρι έναντι των ... αντιπάλων τους.


Στις περιπτώσεις Κοσκωτά και Μαρινάκη υπάρχουν τόσες διαφορές όσες υπάρχουν και ανάμεσα στον κάβουρα και στις δαγκάνες του.
Και το εγγύς μέλλον θα το αποδείξει. 

Ίδιας υφής είναι και οι νεότευκτες διαφορές ανάμεσα στους Μαρινάκη και Κόκκαλη.

Αυτές όμως οι "διαφορές" των Μαρινάκη και Κόκκαλη εντάσσονται στον κανόνα που περιγράφουμε στην 3η μας παράγραφο (με το "οι τοκογλύφοι και οι Ναζιστές της Ε.Ε., οι επικυρίαρχοι των μαριονετών (βλ. 300+1 στη ... Βουλή) δεν φείδονται να "δώσουν" στυγνά τους υποτακτικούς τους"), κανόνας απ΄ όπου δεν υπάρχει διαφυγή.

Η μοναδική και ίσως ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στο ότι, πίσω από τον Μαρινάκη υπάρχει ο Βαρδινογιάννης. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Που -επί της ουσίας- δεν είχε και τόσες πολλές διαφορές με τον Κόκκαλη.

Και ο Βαρδινογιάννης είναι άνθρωπος της πιάτσας, παίκτης έμπειρος, σκληρός και κυρίως "με επαφές" σε μεγάλο τμήμα των 300 ... 

Αν κάποιος σκεφτεί ότι ανάλογου διαμετρήματος είναι και ο Σωκράτης Κόκκαλης, τότε θα τον παραπέμψουμε στο προχθεσινό μας Η Ελλάδα είναι "μαγαζί σε γωνία" ... Τα πετρέλαια και ο πόλεμος κατασκόπων όπου με τον δικό μας τρόπο οι "εδώ", αναφέραμε ακροθιγώς τα τεκταινόμενα και τον πόλεμο επικράτησης "τζακιών" αφήνοντας να εννοηθεί ότι η υπάρχουσα μεν υπερδύναμη, ξεπεσμένη δε Ρωσία (όπως ξεπεσμένη είναι και η Αμερική) δε φτουράνε πλέον. Και ότι εμφανώς συμβαίνει δεν είναι κάτι περισσότερο από μάχες ποντικιών για το ποιο θα εγκαταλείψει πρώτο το βυθιζόμενο πλοίο. Αυτό του υπαρκτού καπιταλισμού όπου το "σωσίβιο του" είναι τα κοιτάσματα του Αιγαίου !


Για το κλείσιμο του παρόντος κειμένου κρατήσαμε το ότι "μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά, ακολούθησε η καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ. Κι αυτή θα είναι και η πορεία του ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ. Του ΣΥΡΙΖΑ".


Ο Μνήμων (που δεν έχει πέσει έξω σ' ότι έχει πει).

Σημ 1. Σύντομα, η πραγματική Δικαιοσύνη (κι όχι η Μνημονιακή) θα με επιβεβαιώσει. Κι εκεί, στις πρώτες θέσεις της θα καθόμαστε εμείς. Ως Κριτές αλλά και ως μάρτυρες κατηγορίας με ότι υλικό διαθέτουμε. Και δεν διαθέτουμε αποκόμματα εφημερίδων.

Σημ 2. Οι κραυγές του Τράγκα και των ομοίων του υπέρ του Μαρινάκη, να σας αφήσουν παγερά αδιάφορους μιας και τις ίδιες κραυγές έβγαζε και για τον (υπέρ του) Λαυρεντιάδη (πριν των απελευθερώσουν). Όπως μας αφήνει παγερά αδιάφορους και η εισαγγελική πρόταση (για αθώωση) του κομιστή Τσουκάτου !

Σημ 3. Ειλικρινά λυπούμαστε τους οπαδούς των ομάδων που δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι υποστηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου