Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Καμμένε, μπορεί να κρύβεσαι στα λαγούμια σου, αλλά δε ξεχνάμε


Ήταν 8 Νοέμβρη του 2012 όταν γίνονταν γνωστό στην (και τότε) χειμαζόμενη Ελληνική Κοινωνία ότι οι ΑΝ.ΕΛ. έπαιρναν δάνειο από την Attica bank, ποσού ~1,5 εκ/ριου €. Βλέπε εδώ Δάνειο από Τρ. Αττικής σε Ανεξάρτητους Έλληνες ;


Τότε, αργά το απόγευμα εκείνης της ημέρας, τα "παιδιά" των ΑΝΕΛ και του Παναγιώτη Καμμένου είχαν προσπαθήσουν δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με το : "Η δανειακή σύμβαση των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. με την συγκεκριμένη τράπεζα έγινε με απόλυτη διαφάνεια και δεν αποτελεί πρόσθετο δανεισμό πέραν των όσων προβλέπονται στην κρατική επιχορήγηση, με εγγύηση της οποίας έγινε το δάνειο".

Τι μεσολάβησε και δε πήραν τελικά το δάνειο από την άμωμο τράπεζα  ; Ίσως αυτό το mail μου προς τους στενούς του συνεργάτες :


"... Γνωρίζει [σ.σ. ο Παναγιώτης Καμμένος] τι περιέχει μέσα ; Είναι ακριβές αντίγραφο των στοιχείων που έχω δώσει από 12-10-2012 και 13-10-2012 στον Πεπόνη και στον ΣΔΟΕ αντίστοιχα. Θέλω να σκέπτομαι να πιστεύω ότι δεν γνωρίζει. Τότε όμως έχω άλλες απορίες. Γιατί αν σκεφτώ ότι το dvd "χρησιμοποιήθηκε" [σ.σ. για εκβιασμό] τότε εξοργίζομαι. Τότε και να χαθώ εγώ από την μέση, άλλοι θα μιλήσουν. Ενδεχομένως με ποιο "δυνατή" και "ενοχλημένη" φωνή ...".

... 4 έτη αργότερα, ο Δημήτρης Καμμένος, όντας τότε ακόμη μέλος των ΑΝ.ΕΛ. καμάρωνε λέγοντας στη βουλή : κάναμε αίτημα στην Αττικής, όμως τελικά δεν πήραμε το δάνειο.  

Υ.γ. Εσύ Γιώργο Μαμαλούγκα, τότε δ/ντή Επιθεώρησης της attica bank, θυμάσαι κάτι απ'  όλα αυτά ; Μήπως εσύ Νίκο Δαυίδ, που ήσουν τότε υπ/ντής Επιθεώρησης ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου