Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Οι επερχόμενες εκλογές έχουν μια άλλη σημασία. Το πνεύμα των αυριανών εκλογών.

"Στη Δημοκρατία, διλήμματα δε χωράνε". Αυτό είναι το "Α", το δόγμα, του Δημοκρατικού πολιτεύματος. 

 


Κλείνοντας 10 έτη από τότε που το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ (*) (μας είναι παντελώς αδιάφορο αν έφταιγε η ΓΑΠ, ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος κλπ) έφερε το ΔΝΤ στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, δε μπορεί να μη κάνει ο κάθε σκεπτόμενος Πολίτης, ορισμένες σκέψεις. 

Μέσα σ' αυτά τα χρόνια ο Ελληνισμός έχασε χιλιάδες συμπολιτών από αυτοκτονίες, μεταναστεύσεις και αρρώστιες όπως ο καρκίνος, τα εγκεφαλικά, τα καρδιακά επεισόδια. Μέσα σ' αυτά τα χρόνια του ζόφου ο Ελληνισμός τιμώρησε, παραδειγματικά θα λέγαμε, το κόμμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και εκείνο της ΝΔ των Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, ενώ εξαφάνισε από τον πολιτικό χάρτη εξαπτέρυγα αυτών όπως η ΔΗΜΑΡ, το ΛΑΟΣ, οι ΑΝΕΛ, το ΠΟΤΑΜΙ.

Μετά απ' όλα αυτά, θα περίμενε κανείς πως, ΑΝ υπήρχε φιλότιμο, οι υπαίτιοι της ... φιλοσοφίας "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" θα είχαν την ευθιξία έστω να αποχωρήσουν από τα Κοινά. Όμως, ως γνωστόν, οι ... πολιτικοί του είδους τους, δεν έχουν στάλα κι έτσι, οι του ΠΑΣΟΚ μετασχηματίστηκαν σε ΣΥΡΙΖΑ και οι

δε (της ΝΔ) παλεύουν με λόγια και διλήμματα του στυλ "ή παίρνω αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές" να εκβιάσουν συνειδήσεις. 

Η πραγματικότητα όμως είναι πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ έναν άνθρωπο που δεν έχει τίποτα πλέον να χάσει !
Όλος ο Ελληνικός πληθυσμός, λίγο - πολύ, τα έχει χαμένα όλα. Από σπίτια και περιουσίες, μέχρι παιδιά και φίλους. Άρα, τι και πως να του θέσεις ως "δίλημμα" ;

Όπως προείπαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή, το μετασχηματισμένο ΠΑΣΟΚ) έφερε στη Χώρα ΜΑΣ ότι χειρότερο θα μπορούσε να φέρει ένας κομματικός σχηματισμός, όντας στο πλάι της καθεστηκυίας τάξης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Έφερε 
  • την απαξίωση στην Επικράτεια (θέμα Μακεδονίας και Σκοπίων και πιθανόν να επίκειται ανάλογη ... κατάσταση στο Αιγαίο), 
  • ... νεωτερισμούς όπου ύλη διδακτική από τα βιβλία εκπαίδευσης των νέων, είτε δεν διδάσκεται, είτε καταργείται από τα βιβλία
  • δημιουργία "τάσεων σκέψης" όπως εκείνη που λέει "τα χασίσια δεν είναι ναρκωτικό", (... ενώ το τσιγάρο σκοτώνει ...), "η ομοφυλία δεν είναι ψυχική ασθένεια", "η οικογένεια και η θρησκεία είναι ντροπή" και πολλά άλλα συναφή
  • την απαξίωση στο Σύνταγμα με την ΜΗ υπακοή τους στο κέλευσμα του Δημοψηφίσματος !
  • απαξίωση στη Δικαιοσύνη και στους Λειτουργούς της, βλέποντας το σκυλοφάγωμα μεταξύ των φατριών για το ποιος θα Την εξουσιάζει.
Καταστάσεις δηλαδή που πέραν του άρρωστου της υπόθεσης είναι και έξω από την Ελληνική κουλτούρα και πεπατημένη. 

Έκανε κι άλλα όμως το συνονθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  

Και τα "έκανε", μη κάνοντας ΤΙΠΟΤΑ ! Οι περιπτώσεις της ΜΗ τιμωρίας των κλεφτών - κατασκευαστών, των Τραπεζιτών, των φασιστών, των απατεώνων του Δημοσίου κλπ, ήταν μέσα  στο πλάνο των υποχρεώσεων του ΣΥΡΙΖΑ ! Και αυτό πλέον δε μπορεί να το παραγνωρίσει κανείς !

Αν τα προαναφερόμενα ήταν μερικά από τα δεινά που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, το κορυφαίο όλων ήταν η προσπάθεια του ο Ελληνισμός να χάσει τις ελπίδες του, "την Ιθάκη" του για Λευτεριά, από κατακτητές (τοκογλύφους, Σλαύους, Ούννους, ... υπερατλαντικούς). 

Και νόμισε πως τα κατάφερε, όμως ξέρει πολύ καλά πως αυτή του η επιχείρηση δεν έπιασε τόπο και γι αυτό χρησιμοποιεί κάθε απολειφάδι της ... δημοσιογραφίας (σε Tv και ράδιο) για να πείσουν, να ποδηγετήσουν τη σκέψη του Ελληνισμού λέγοντας "ο Ελληνισμός δεν έχει πλέον οργή" !

Αναρωτιέστε με ποιους "ήρεμους" κάνουν  παρέα αυτοί οι ... δημοσιογράφοι ... που προωθούν είτε το ΣΥΡΙΖΑ είτε το ΠΑΣΟΚ ; Δείτε τους εργοδότες τους (ΜΜΕ) και σκεφτείτε ποίων είναι τσιράκια αυτοί !

Πλανώνται πλάνην οικτράν. Και θα το διαπιστώσουν σύντομα, σε μερικές ώρες. Και οι μεν (με τα ... διλήμματα) και οι δε με τα "θέλουμε αυτοδυναμία, άλλως θα πάμε σε νέες εκλογές" καθώς οι επιλογές ψηφοδελτίου που θα έχουμε δεν είναι μεν ικανοποιητικές, δεν είναι δε ανύπαρκτες δε. 

Καλό βόλι αύριο, ψηφίστε ενθυμούμενοι τα 10 χρόνια πόνου, σκλαβιάς, μείωσης της Επικράτειας, εξαφάνισης κάθε στοιχείου αξιοπρέπειας και  Κοινωνικής προσφοράς προς τον Πολίτη από το (ανύπαρκτο εδώ και χρόνια) Κράτος 20 -  30 οικογενειών ...


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ που βοηθάει μόνο τους σαθρούς.  Ψηφίστε για Λευτεριά.

Τιμωρήστε - μαυρίστε ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ! 
Λευτεριά στην Πατρίδα και στον Λαό !

Το 61,3% του Ελληνισμού που, στο Δημοψήφισμα, είπε ΟΧΙ ! οφείλει να πάρει τη μοίρα της Πατρίδας και του Λαού στα χέρια του.


Γ.Θ.Κ. - Ε.Μ. - Α.Ρ.


Σημ: Για καιροσκόπους όπως οι Βελόπουλος, Βαρουφάκης, Καζάκης, κρατήστε μικρό καλάθι για το αν θα καταφέρουν να κοροϊδέψουν τον Ελληνισμό και να πάρουν ψήφους του.

* με τον όρο "εγκληματικό ΠΑΣΟΚ" δεν χαρακτηρίζονται οι ψηφοφόροι του που πλανήθηκαν, έστω και επί σειρά ετών, αλλά εκείνοι οι εγκληματίες που μπήκαν στις τάξεις του, μόνο και μόνο για να έχουν ΚΑΙ "πολιτική κάλυψη". Και αυτοί ήταν πάρα πολλοί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου