Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Άδωνη Σπύρο, θα δώσεις ασυλία και σε όσους μοίραζαν δάνεια σε κόμματα, όπως έδινε σιωπηρά ο Δραγασάκης ;


Άδωνι Σπύρο Γεωργιάδη, όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, χθες και σήμερα, γράφουν και λένε την δήλωσή σου σύμφωνα με την οποία "θα προχωρήσει νομοθετικά η ασυλία των Τραπεζιτών". Αν δε το θυμάσαι, μπορείς να το ακούσεις κι απ' εδώ ή να το διαβάσεις εδώ.

Για πες μας κάτι Σπυράκο - Άδωνι, σ' αυτό το γαμημένο (έτσι που το καταντήσατε όσοι ψηφίσατε αναφανδόν Μνημόνια) Σύνταγμα, στο Άρθρο του -4- (βλέπε εδώ), περί ισότητας των Πολιτών, αυτά προβλέπει ;

Δηλαδή, δίνει το περιθώριο σε "φωτισμένους", σε ξένα σώματα και σε "παντός καιρού" να

παρέχουν  ... ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ κατά το δοκούν, ασυλίες ; Δεν είναι ανώτερο το Σύνταγμα εκ των ... Νόμων ;

Διότι, αν έχουν ασυλία για κάποιο λόγο οι Τραπεζίτες, γιατί να μην έχουν ασυλία και όσοι από την Ελληνική κοινωνία οφείλουν σε ΔΕΚΟ, Εφορία, και Τράπεζες ; 
Μήπως οι Τραπεζίτες είναι μονάρχιδοι  εξαδάκτυλοι γαλαζοαίματοι και ανώτεροι έναντι του υπολοίπου Ελληνισμού ; Μήπως οι Τραπεζίτες έχουν το κώλο πίσω ενώ οι άλλοι όχι ; Αν έτσι έχει η κατάσταση, πες το μας να το ξέρουμε.

Σπυράκο - Άδωνι, αν και δεν είμαι σίγουρος ακόμη αν είσαι αφαλής ή αν λειτουργείς ως λαγός για να βολιδοσκοπήσεις, σου θυμίζω ότι κάτι τέτοια ξένα σώματα σαν εσένα γάμησαν τα πάντα. Και όλοι τους πήγαν ... (δες τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ που πήγαν και θα καταλάβεις).  

Μέχρι να καταλάβεις, για πες στον κόσμο κάτι ακόμη. Πως θα πληρώσετε τα δάνεια που οφείλετε στο Τραπεζικό σύστημα και είναι κάτι λιγότερο από 300 εκ € ; (31-12-2018 : 278.951.569,84 €).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου