Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

"Το πρόβλημα που βρέθηκε στην τηλεφωνική σας γραμμή ...

"Το πρόβλημα που βρέθηκε στην τηλεφωνική σας γραμμή ... διευθετήθηκε, αλλά δε μπορούμε να σας γνωστοποιήσουμε περισσότερα εγγράφως ή προφορικώς. Άλλωστε τι ψάχνετε τώρα ; Το βρήκαμε και το διευθετήσαμε ..."


Αυτή ακριβώς ήταν η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ απάντηση που έλαβα προ 15 και 13 μηνών αντίστοιχα από εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας όταν, αναφέροντας το ... πρόβλημα που είχα διαπιστώσει (εγώ και οι συνομιλητές μου) ο τεχνικός της εταιρείας της σταθερής τηλεφωνίας είπε ΑΥΤΟΛΕΞΙ "βλέπω μια παράδοξη παρεμβολή που δεν θα έπρεπε να υφίσταται" συμπληρώνοντας "αφήστε μας να το ψάξουμε λίγο". 
Θα πρέπει να προσθέσω δε πως, ανάλογη απάντηση δέχθηκα ΚΑΙ από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, πάλι μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο ...
Γιατί το θυμήθηκα ; Διότι :
"Το εντυπωσιακό είναι λοιπόν ότι σύμφωνα με τις καταγραφές του 2018 το σύνολο των αιτημάτων για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις έφτασε, συνολικά, στις 14.513, σε ένα πρωτοφανές ρεκόρ όλων των εποχών. 
Και από αυτές οι 11.113 άρσεις απορρήτου έχουν γίνει με τη διαδικασία εξπρές – με μικρά περιθώρια ελέγχου – των εισαγγελικών διατάξεων με επίκληση την εθνική ασφάλεια."



Παρακρατικοί αλητάμπουρες, κρατήστε ότι σας έχω πει. 
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου