Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Γιώργη, δε φταίει η ελληνική κοινωνία. Διάβασε ψυχολογία των μαζών

Γιώργαρε, το 96% της νεολαίας σε παγκόσμια κλίμακα πηγαίνει σε Δημόσια σχολεία εκπαίδευσης ή δεν πηγαίνει καθόλου σχολείο και μόνο το 4% πηγαίνει σε Ιδιωτικά σχολεία και Πανεπιστήμια. 

Όσα παιδιά φοιτούν σε Δημόσια σχολεία δεν διδάσκονται τρόπο σκέψης αλλά παπαγαλίας και όσοι πηγαίνουν σε Ιδιωτικά μαθαίνουν να διαβάζουν μόνο όσα θα χρειαστούν ως στελέχη και εργαζόμενοι της μορφής νεοφιλελέ robot. 

Εν ολίγοις κανείς νέος δε διδάσκεται τρόπους συνδυαστικής και
παραγωγικής σκέψης. Έτσι γίνεται εδώ και 50 χρόνια σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα καθώς η ψυχολογία των μαζών είναι μεγάλο εργαλείο διαχείρισης (μαζών) και γι αυτό βλέπεις πως τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί βγάζουν μια τρομοκρατική "είδηση" και όλες οι μάζες σπεύδουν να δεχθούν και να επιβάλουν στο διπλανό τους τον περιορισμό των ελευθεριών τους. 
Αυτό που ονομάζεις εσύ ως  "αυτομαντρωμένη κοινωνία".

Τα σχολεία Γιώργη δημιουργούν εδώ και 4-5 δεκαετίες μαλάκες. Κυριολεκτικά μαλάκες που δεν ξέρουν, όχι μόνο πως να ζήσουν αλλά ούτε πως να γαμήσουν και έτσι ... γαμάνε από το internet, μέσα από εφαρμογές επικοινωνίας, από τσόντες και από ανώνυμα σχόλια σε όποιον έχει άλλες απόψεις από αυτούς.

Κάποιος μπορεί βέβαια να μας πει : αυτό θέλει η κοινωνία, αυτό έχει
Λάθος αφού, αυτά δίδαξαν στις μάζες, αυτά ξέρουν να επιζητούν ! χωρίς να σκέφτονται πως ο παγκόσμιος καπιταλισμός κήρυξε πτώχευση και πως βρίσκεται σε κρίση υπόστασης βγάζοντας νύχια σαν το αγρίμι που ξεψυχά.

Άστους λοιπόν να φάνε μια ακόμη πιο σκληρή παγκόσμια τραπεζική και φαρμακευτική χουντάρα  στο κεφάλι και όταν θα βγουν ως αγέλη στους δρόμους έχοντας διαπιστώσει πως έχασαν εργασίες, καταθέσεις, περιουσίες, τότε εμείς θα τραγουδάμε "δε περνάς κυρά Κατερίνα" ...

Γιώργη, το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι μη μπει στο παιχνίδι της χουντάρας και η πολεμική βιομηχανία. Όμως και τότε θα είμαστε παρόντες (για τα εγκληματικά λάθη των άλλων).

Με την ευκαιρία, διάβασε το γιατί τα πάει τόσο περίφημα η Κούβα στη μάχη με τον κορονοϊό 


Κώστας ............
Βερολίνο 4/4/2020



Σχόλια Γ.Θ.Κ. : το ανωτέρω το παρέλαβα σε συνέχεια του : ΗΗΗΗ φαρμακευτική, η σιτεμένη Κατερίνα και η BMW της ...

Συμφωνώντας στο 100% με το ανωτέρω κείμενο, προσθέτω κάτι, για να γελάσουμε λίγο ανάμεσα σε ότι μοιράζουν στις μάζες, οι ψυχανώμαλοι και μπουκωμένοι από μαύρα χρήματα ... δημοσιογράφοι των ΜΜΕ

Στο μεταξύ, δε μας έφτανε ο ένας Παπαδόπουλος (καθώς ως γνωστόν κάθε Χούντα θέλει τον Παπαδόπουλο της) αποκτήσαμε κι άλλον Σουρουκλεμέ, τον Πέζο ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου