Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Δεν μας έφταναν οι "οικογένειες" των τραπεζιτών, τώρα έχουμε και τους ιατρούς στο πλάι των "αγίων" ;

Η Ndrangheta ήταν μια από τις Ιταλικές οικογένειες της mafia. Αν έμαθε κάτι η ανθρωπότητα από την εξάρθρωση της ήταν πως, μετά από κάθε μεγάλης κλίμακας εκτέλεση, οι dacapo, οι κεφαλές της οικογένειας, πήγαιναν σε κάποιο Επίσκοπο ενορίας και έκαναν μεγάλες χρηματικές δωρεές. 

Σύμφωνα με τον Roger Cohen, κεντρικό σχολιαστή των New York Times, "στον κόσμο πλέον υπάρχει μια ριζική, εκ βάθρων επανεκτίμηση των πάντων. Είναι σαν ο μικρός μας πλανήτης να μας λέει: «Εϊ, για σταθείτε ένα λεπτό! Πρέπει να σταματήσουμε για λίγο την εξέλιξη των πραγμάτων, να πατήσουμε pause ώστε όλοι να σκεφτούμε για λίγο. Θέλουμε αυτή τη ζωή ;».

Σύμφωνα με την ψυχολόγο -ψυχοθεραπεύτρια Αρετή Βεργούλη "οι Έλληνες ένας «εξωστρεφής», αλλά και «συναισθηματικός» λαός τήρησαν με «ευλάβεια» τα μέτρα περιορισμού
Φιλόσοφοι, κοινωνιολόγοι ερευνητές όπως ο G.Gorer έκαναν λόγο για την επίδραση στην υιοθέτηση συμπεριφοράς, υποτακτικής ή επαναστατικής ανάλογα με τον τρόπο που κάποιος έχει μεγαλώσει.
Έχοντας πολλές φορές ως λαός ξεγελαστεί από ψιλά γράμματα συμφωνιών, είμαστε συλλογικά επιφυλακτικοί, απέναντι σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο»".  

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο, νευρολόγο, διδάκτωρα ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Κλεάνθη Γρίβα "Για πρώτη φορά στη διάρκεια της γνωστής
Ιστορίας, η ύπαρξη ενός μεταδοτικού νοσήματος προβάλλεται ως λόγος για την απονέκρωση της ζωής ολόκληρων κοινωνιών και της οικονομίας όλων σχεδόν των χωρών, παρά το γεγονός ότι η θνησιμότητα του υπολείπεται κατά πολύ της θνησιμότητας της γρίπης που μας επισκέπτεται σταθερά κάθε χρόνο.
Κανένας λογικός άνθρωπος δεν επιχειρεί να σβήσει την φωτιά σε ένα διαμέρισμα, κατεδαφίζοντας ολόκληρη την πολυκατοικία".


Ας συνοψίσουμε τα ανωτέρω

Προσθέτοντας τις παραμέτρους του κορυφαίου εγκλήματος που έχουν επιβάλει οι τραπεζίτες μέσω ... νόμων της Βουλής, κι αν προσθέσουμε και τη έντονη θρησκευτικότητα που επιδεικνύουν ιατροί και μη, όπως οι Τσιόδρας, Σύψας, Χαρδαλιάς και οι πέριξ αυτών μαζί με την αφωνία των "τράγων" όπως ονόμαζε ο Καζαντζάκης την ηγεσία της εκκλησίας, τότε ευκόλως καταλήγουμε στο εύλογο συμπέρασμα που περιγράφεται με πέντε αράδες και δεν είναι άλλο από το :

"οι λαοί, οι Έλληνες ίσως περισσότερο απ' όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς, είναι έτοιμοι (σύμφωνα με ότι πιστεύουν οι 300 κρατούντες της Βουλής) να πέσουν ως άλλα ώριμα μήλα στο σακί της βούλησής των τοκογλύφων, των τραπεζών και των τραπεζιτών τους αλλά και σε εκείνο που ονομάζεται ως Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) και ως Παγκοσμιοποίηση". Καταστάσεις που δεν διαφέρουν ούτε στο ελάχιστο από το κτηνώδες καθεστώς που διοικεί την Κίνα με σιδηρά πειθαρχία, εδώ και αιώνες".

Είναι έτσι  όμως η κατάσταση ; Όντως θα επαληθευτεί η βουλιμική επιθυμία των πατρικίων ;

Σαφώς και όχι και αποδεικνύεται, τόσο από τις χιλιάδες "παραβάσεων" στα "μέτρα" των τρομολάγνων δημίων, αλλά από τις συζητήσεις που κυριαρχούν, όχι πλέον εν κρυπτώ, αλλά ανοικτά, ανάμεσα σε πολιτικούς, τραπεζίτες, ιερείς και σε λαό και συνοψίζονται στο "κάνατε το λάθος επόμενο βήμα, κι αυτό θα το πληρώστε, με την απαξίωση που θα απολαύσετε, όσες δωρεές κι αν κάνετε σε ιερατεία και όσες δωρεές κι αν κάνει η elit σας στα νοσοκομεία μας που τα απογυμνώσατε για να πληρώστε τους αφεντάδες σας. 

Και το λάθος σας αυτό, δεν είναι τα επί όροις καλοκαιρινά μπάνια, ούτε οι επί όροις έξοδοι. Είναι η πλήρης απαξίωση πλέον στις ψυχές των Ελλήνων και του Ιερατείου. 
Απαξίωση που την στηρίζει ΚΑΙ ο καθ' όλα σεβαστός κλήρος της εκκλησίας, που λειτουργεί ως τμήμα της Κοινωνίας κι όχι ως ένας ακόμη επικυρίαρχος της όπως τα "άγια ιερατεία" της Αθήνας, του Φαναρίου, η Ναζιστική Ε.Ε. κλπ.


Επιμύθιο 

Έχετε αναρωτηθεί ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι του εγκλεισμού σας ; 
Έχετε αναρωτηθεί τι μέρος της εξίσωσης του εγκλεισμού αποτελεί η παράμετρος της τιμής του πετρελαίου που, το 2008 ανερχόταν στα 67 $ το βαρέλι ενώ τώρα στα 14,65 $ ;


Επιστάτης 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου