Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Τα Ελληνικά (;;;;) hoaxes είναι αμερόληπτα και δεν ειναι τρόλς. Είναι να μη βάλω κάτι στο μυαλό μου ...


Αν κάτι είναι σίγουρο και στον πλέον δύσπιστο ή και κακόπιστο συνομιλητή είναι πως τα Ελληνικά hoaxes (οι μισθωμένοι μπράβοι και μπάτσοι του internet, σύμφωνα με την κοινή γνώμη) δεν χρησιμοποιούν ούτε bot (: αυτόματα λογισμικά απάντησης), ούτε τρολάκια (: θρασίμια), αλλά ούτε θρασύδειλους τσογλαναράδες, από τα κατάβαθα του παρακράτους και των κομπλεξικών συριζτρόλ και της ακροδεξιάς δεξιάς, χίπστερς του.

Επί παραδείγματι, υπάρχει τεράστια ... ελευθερία να συζητούνται θέματα που περιέχουν τον όρο "Τσιόδρας" (το γνωστό διακομματικό και διαχρονικό λαμόγιο των φαρμακευτικών).

Δηλαδή τον όρο "Τσιόδρας" που αποτελεί, το γνωστό ... παλικάρι (εκπρόσωπος Τύπου) του τότε υπουργού Αβραμόπουλου επί εποχής που παράγγειλε, ο υπουργός για τον Η1Ν1, διπλάσια εμβόλια από τον πληθυσμό της Ελλάδος, έχοντας το πλάι του ΚΑΙ τον σημερινό υφυπουργό υγείας Κοντοζαμάνη !

Η ... συζήτηση έγινε πολύ πριν ξυπνήσουν
επιτέλους όλα τα sites στην Ελλάδα

Ο Τσιόδρας που κατοπινά είχε (ΚΑΙ ΕΧΕΙ) ... σχέσεις και με τις Εισαγγελικές έρευνες για την εμπλοκή του με τις φαρμακευτικές Roche, Novartis και Glaxo Smith Kline αλλά και με το ΚΕΕΛΠΝΟ (βλέπε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ εδώ).

Θυμηθείτε κάτι ακόμη από τον πεντακαθαρίδη Τσιόδρα βλέποντας το video που περιλαμβάνει αυτό εδώ.






Συνεχίζεται #ξεφτίλες #χουντόπληκτοι

Και όσοι βολεμένοι ενοχλείστε από τον τρόπο γραφής μου, κάντε κλικ εδώ που
μιλάει καλύτερα και κάνει και γούστα τρελά ...

Μέχρι να επιστρέψω κάντε ότι ξέρετε να κάνετε καλά και που αρχίζει από "σάλτα και γαμηθείτε", όπως λέει ΟΛΟΣ ο Ελληνισμός), αφού σας ενοχλεί ο "τρόπος" μου κι όχι το γαμήσι που έχουν έτοιμο μέσω τραπεζικών πλειστηριασμών για τα 3/4 των Ελλήνων, η : "Τραπεζική εταιρία Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Δραγασάκης, ΕΕ και cia" με προκάλυμμα τον ... ιό.


Γ.Θ.Κ. με τη βοήθεια των 3v@n και Ψαχτήρι

Υγ. Αλήθεια, από που προέρχονται τα έσοδα των ελληνικάhoaxes ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου