Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Γατάκια. Τελικά ίσως να μην είχα άδικο. Ε ;

Πρόλογος :
Προ 1 1/2 μήνα στο Κάποιοι είμαστε ηλίθιοι (αλλά και δύσπιστοι). Διαβάστε το όλο και προβληματιστείτε για λίγο έγραφα εδώ πως, κανείς δεν μπορεί να δώσει βάση και να πιστέψει απόλυτα τα στοιχεία που δίνει για τον ...ιό η ΝΟΤΙΑ Κορέα, καθόσον, με το να βρίσκεται στο πλάι της Βόρειας Κορέας, η διαφάνεια αλλά και οι καταστάσεις (και για τη Νότια Κορέα) δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες.

Κάποιοι, (μερικοί ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες αναγνωστών), φίλοι και οι γνωστοί,  μετέφεραν σε εμένα μέσω του  Γ.Θ.Κ., πως κάνω λάθος γι αυτή μου την προσέγγιση.
 
Σήμερα όμως : 

"Οι φήμες για την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un οδήγησαν σε πτώση τον δείκτη Kospi στη Νότια Κορέα, o οποίος σημείωσε απώλειες της τάξης του 3%".

Γατάκια, ε γατάκια πάρτε το χαμπάρι. Όταν βήχει ο Kim, πέφτει στο κρεβάτι με πυρετό όλη η Άπω Ανατολή. Ακόμη και η pax americana Νότια Κορέα. Να τον ακούτε τον φίλο σας.


Επίλογος :
Για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ταμπλό, δεν φταίει ο Κιμ. Φταίνε όσοι επιτρέπουν σε ένα ζομπι να υφίσταται μόνο και μόνο για να λέμε πως έχουμε ένα Χρηματιστήριο ...

Υστερόγραφα : 
  • Πόσα μέτρα για τον ... ιό, είπαμε ότι έλαβαν η Ελβετία και η Αυστρία ;
  • Πόσο ισχυρή είναι η Κινεζική οικονομία ; Η Αμερικάνικη, η Ρώσικη, η Ευρωπαϊκή και εκείνη στους καμηλιέρηδες της αραβικής χερσονήσου ;

Συνεχίζεται.


Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου