Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Παπά, το αριστερό σου, ξέρεις πόσες βαρύτατες δίκες έχει εμπρός του ; (*) Δώσατε τα χέρια ;

Παπά διάβασα πως σε επισκέφθηκαν πρόεδρος και Δ/Σ της Attica bank για να συσφίξτε τις σχέσεις σας. Εκκλησίας και ... τράπεζας.



Συγκεκριμένα εδώ διάβασα ότι : "Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Θεόδωρος Πανταλάκης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις με τις οποίες θα στηρίξουν το έργο της Αρχιεπισκοπής".

Θυμήθηκα που λες παπά, ότι προ 5ετίας, οι άλλοι ομόλογοι των ανωτέρω τραπεζιτών Γαμβρίλη και Αντωνόπουλου, είχαν επισκεφτεί τον άγιο (όπως λέγεστε μεταξύ σας)  Γαβριήλ της Ν.Φιλαδέλφειας - Ν. Ιωνίας. Δες το κάνοντας κλικ εδώ.

Μετά όμως από ελάχιστο καιρό, κάτι μήνες μετά την επίσκεψή τους στον "άγιο", και οι δύο, Γαμβρίλης και Αντωνόπουλος, πήραν πόδι νύχτα από την τράπεζα Αττικής. 

Όχι για κάτι το ιδιαίτερο αλλά για 1-2-3 δις που εξαφανίστηκαν από το Μετοχικό Κεφάλαιο της Τράπεζας, επί ... ηγεσίας τους στα 7 χρόνια (τους) εκεί στην εταιρεία.
Και όχι τίποτα άλλο, έχασαν και τα λιανά τους (~1 δισ €) που έβαλαν οι Μηχανικοί του ΤΣΜΕΔΕ.

Παπά, θα κλείσω θυμίζοντάς σου ρήση του αείμνηστου Καψάσκη. "Αν έδωσες το χέρι σε τραπεζίτη, μετά αμέσως κοίτα τα δάκτυλά σου. Σίγουρα θα λείπει τουλάχιστον ένα".

Αλήθεια παπά, ξέρεις πόσα ποινικά έχει εμπρός του ο Πανταλάκης  για
"υποθέσεις" από την Αγροτική τράπεζα, μέχρι ... εκατοντάδων εκατομμυρίων € χορηγήσεις με ... εγγύηση βοσκοτόπια στον Καλογρίτσα ;

Και για να ξέρεις παπά κάτι ακόμη, σε λίγες μέρες, παίρνει πόδι ο προστάτης του στην ΤτΕ. Ο Στουρνάρας. Άρα ....

'νταξ' παπά μου να μη τα ξέρουν οι μηχανικοί καθώς είναι άδολοι και καλοκάγαθοι. Εσύ όμως που είσαι παιδί της πιάτσας ;

Μηχανικοί, με λίγο θεόσταλτη τύχη, μπορεί και να τον ξεφορτωθείτε (αν πάνε όλα ζερβά, όπως έγινε και με τον Γαμβρίλη ΣΑΣ) μετά την επίσκεψή του στον Γαβριήλ.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης


* Το αριστερό σου παλικάρι.


Υ.γ. Παπά, αλήθεια προαλείφεται για αντικαταστάτης σου ο Γαβριήλ ; Πες μου και ότι μου πεις, θα το κρατήσω μυστικό.

Ευλόγησον 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου