Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ντροπή. Τέτοιες ώρες η παραπληροφόρηση καταντά έγκλημα κατά των πυροπαθών συμπολητών μας

Παρατηρήσαμε ότι τις τελευταίες ώρες διακινείται σε αναρτήσεις διαφόρων στο facebook το κάτωθι οικτρό, αποπροσανατολιστικό, απάνθρωπο και ποινικά κολάσιμο κείμενο : "κοιτάξτε πως αποκαλύπτονται και ότι δεν θα τα δώσουν στους πυρόπληκτους τα πράγματα που μαζεύονται αλλά στα λάθρα", με συνημμένο του ... κειμένου την  εξής φωτογραφία :

Οι εμπνευστές - πρωταγωνιστές διακίνησης του ανωτέρω αποπροσανατολιστικού και εγκληματικού ... κειμένου παραπληροφόρησης, όχι μόνο δεν έκαναν τον κόπο να ψάξουν για 1 λεπτό στο διαδίκτυο για το αν ευσταθεί και αν είναι αληθές το ανωτέρω, αλλά αντιθέτως το πλασάρουν ως γνήσιο τωρινό αίτημα υπηρεσιών του κράτους και λοιπών οργανισμών και οργανώσεων. Με άλλα λόγια, οι εμπνευστές του βδελυρού κειμένου, παρουσιάζουν ως επίκαιρο αίτημα βοήθειας για τους πυροπαθείς στην Ανατολική Αττική ότι γράφει, περιγράφει η φωτογραφία.

Η Πραγματικότητα. 
Τον Οκτώβρη του 2015, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), εξήγγειλε


συναυλία αλληλεγγύης, συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να βοηθηθούν οι πρόσφυγες που έρχονταν στην Ελλάδα από Συρία και από άλλες χώρες. Την εκδήλωση αλληλεγγύης την βρίσκουμε στο https://www.auth.gr/news/events/19420.

Στο κάτω μέρος της δημοσίευσης του ΑΠΘ, υπάρχει ως συνημμένο και το "Λίστα ειδών Α'  ανάγκης" η οποία είναι αυτή εδώ : https://www.auth.gr/sites/default/files/lista_eidon_protis_anagkis_employtismeni.pdf.
Εκεί, τότε, ζητούνταν και κονσέρβες, αλλά όχι με χοιρινό κρέας μιας και η θρησκεία των Συρίων (και άλλων) απαγορεύει την κατανάλωση του χοιρινού κρέατος.

Κατόπιν αυτών, θερμοπαρακαλούμε τον Ελληνισμό, να μη πέφτει στον λάκκο αλλοτρίωσης που του σκάβουν ... κάποιοι, να συνεχίσει να είναι σκεπτόμενος και να μη σταματήσει να ζητά την Λευτεριά στον Τόπο ΜΑΣ !

Επίσης, είναι η πρώτη φορά που σας ζητάμε από το blog αυτό, το ανωτέρω κείμενο, να το κοινοποιήσετε, να το γνωρίσετε και να ενημερώσετε ΚΑΘΕ συμπολίτη μας, μιας και η παλιανθρωπιά -ειδικά σε τρομακτικά δύσκολους χρόνους για τον Ελληνισμό- πρέπει να κόβεται στις ρίζες της !

Συμπατριώτες, συμπολίτες, γνωρίζοντας όλοι μας ότι πολλά από τα αντίστοιχα συγκεντρωμένα χρήματα (βλέπε : η πονεμένη ιστορία του Ταμείου Μολυβιάτη) και είδη Α' ανάγκης για τους πυροπαθείς του 2007 στην Ηλεία, κατάληξαν ... χάθηκαν σε αλλότριους σκοπούς ή σάπισαν σε αποθήκες, σας παρακαλούμε -όσοι δύνεστε- να συνεχίστε να κάνετε το Ιερό καθήκον της αλληλεγγύης προς όσους έχασαν, παιδιά, γονείς, φίλους, συγγενείς και γνωστούς τους στην Αν. Αττική.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης μαζί με όλους τους συναγωνιστές που πιστεύουμε, θέλουμε και παλεύουμε για την Λευτεριά, μα όχι για την παλιανθρωπιά !

Κάτι για το τέλος. Λόγω της σοβαρότητας του (απάνθρωπου) θέματος, δηλώνουμε ότι, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, θα στείλουμε το ανωτέρω ΠΑΝΤΟΥ. 
Σε φίλους, συναγωνιστές αλλά και σε πολιτικούς αντιπάλους. Σε γνωστούς και αγνώστους. Σε αρμόδιους και μη, καθώς, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ !  

Το ότι παλεύουμε για την Λευτεριά, δε σημαίνει ότι θα παίξουμε ποτέ μας με τον ανθρώπινο πόνο.-

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΠ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή