Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ας κάνουμε πρωθυπουργό τον Κοσκωτά, τον Λαυρεντιάδη, τον Κουτσολιούτσο (*)

Πρόλογος
Ελάχιστα χρόνια μας χωρίζουν από τότε που γινόταν έντονη προσπάθεια από τα ΜΜΕ για να πεισθεί ο Ελληνισμός (και μέσω ... επάλληλων δημοσκοπήσεων) ότι οι επιχειρηματίες θα μπορούσαν να σώσουν -μετά από όσα έκλεψαν οι διαχρονικοί ... πολιτικοί και οι συνδικαλΗστές- στην Ελλάδα.

Κυρίως θέμα
Υποθέσεις όπως η πρόταση του άμεμπτου και νεκρού (;;) πλέον Βγενόπουλου (που κατάστρεψε την Κυπριακή Δημοκρατία) ως προαλειφόμενου  πρωθυπουργού, με την ταυτόχρονη διαχρονική στήριξη του εγχειρήματος αυτού από τα ΜΜΕ, έδιναν και έπαιρναν στα αναγνώσματα και στις οπτικοακουστικές πανδαισίες των καναλιών tv ,του έντυπου τύπου και του ... άξιου internet.

Εγχειρήματος που στοιχειοθετούνταν από τις παρεμβάσεις Βγενόπουλου στη ... κυβέρνηση ΓΑΠ το 2010 ...

Κυρίως πιάτο ή οι επιχειρηματίες πρωθυπουργοί
Ξάφνου, τα ΜΜΕ ανακάλυψαν τις πρωθυπουργοποιήσεις επιχειρηματιών. Επί παραδείγματι, το
2012, στη Σομαλία, πρωθυπουργός ανέλαβε ο επιχειρηματίας Αμπντι Φάραχ Σίρντον Σαΐντ, το 2014 ανέλαβε ως πρωθυπουργός της διαλυμένης και τότε και σήμερα ο επιχειρηματίας Άχμεντ Όμαρ Μάιτικ, το 2015 στην εξωτική Φινλανδία ανέλαβε ο επιχειρηματίας Γιούχα Σιπίλα, έδιναν και έπαιρναν προσπαθώντας να εμφυσήσουν στον Έλληνα την αναγκαιότητα της ξεκάθαρης πλέον εμπλοκής των επιχειρήσεων στα της Πολιτικής.

Ας (ξανά)κάνουμε πρωθυπουργό τον Τραπεζίτη
Εμείς βέβαια, στην Ελλάδα είχαμε αντί για επιχειρηματίες, τραπεζίτες ως πρωθυπουργούς (Παπαδήμος), όπως και η Ιταλία (Ρέντσι) , και η Γαλλία (Μακρόν) κλπ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ανάλυσης ...
Εντάξει. Υπάρχουν και οι ... εναλλακτικές. Ας κάνουμε πρωθυπουργό τον Τραπεζίτη Προβόπουλο ή τον Στουρνάρα, για να τελειώνουμε από αμερικανίες, τις αγωνίες με τις ... ονοματοδοτημένες κακοκαιρίες μιας και αυτοί ξέρουν σίγουρα τι και πως πρέπει να γίνει για να εξολοθρευτεί μια και καλή, αμετάκλητα και οριστικά πλέον το Ελληνικό Έθνος.


Ας κάνουμε πρωθυπουργό τον επιχειρηματία
Αφορμής δοθείσης της απάτης της Folli Follie, επιχείρησης συμφερόντων της οικογένειας Κουτσολιούτσου, που έρχεται σε συνέχεια εκείνης της απάτης των Carrefour Marinopoulos (της οικογένειας Μαρινόπουλου), που ακολούθησε την απάτη των τραπεζών : Κρήτης (Κοσκωτάς), Proton bank (Λαυρεντιάδης) κ.ά. ίσως να ήταν καλή ιδέα (σ.σ. αστειεύομαι με άπειρη ειρωνεία) να ψηφίσουμε κάποιον εξ αυτών ως τον επόμενο πρωθυπουργό του πρωθυπουργικού μας ... κράτους.

Ή έστω τις προσεκτικές και ακέραιες εταιρείες ορκωτών λογιστών που τους έλεγχαν ...   Ή έστω την "επιτροπή κεφαλαιαγοράς" που επιβλέπει (χαχαχα) τις εισηγμένες εταιρείες ...


Σας φαίνεται πολλή extreme η πρόταση ; ...

Επίλογος
Αδελφέ Έλληνα Πολίτη, στις επόμενες εκλογές σκέψου πως θα υπάρχουν περί τα 30 κόμματα που θα κατέβουν στην εκλογική μάχη και όχι μόνο 4-5 (τα ... γνωστά και μη εξαιρετέα). 
Επέλεξε λοιπόν κάποιο από τα υπόλοιπα κόμματα.
Το ίδιο κάνε και στις Δημοτικές εκλογές ψηφίζοντας πέραν των "γνωστών" (που σε θυμούνται μόνο κάθε παραμονές εκλογών).

Δοκίμασε και βλέποντας και κάνοντας μιας και έτσι θα υπάρχει έστω και ΜΙΑ πιθανότητα να γλυτώσει η Επικράτεια και ο Λαός και μη δίνεις σημασία στις ονοματοδοσίες των καταιγίδων. Οι ονοματοδοσίες δίδονται μόνο και μόνο για να σε αποπροσανατολίσουν !



Γιώργος Θ. Κανελλάκης


* Θα πρότεινα αναφανδόν για πρωθυπουργό και τον Βγενόπουλο, αλλά ... πέθανε (;;;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου