Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Η αξία του κοστουμιού ... της βουλής. Γροθιά στο στομάχι (video)

"Η ηθική κρίση των λαών δεν ξεκίνησε εν μια νυκτί. Ο κόσμος άκουγε "αξία" και το μυαλό του πήγαινε σε ομόλογα, ισότιμες, μετοχές, χρηματιστήριο".
Το 2016, ο συγγραφέας Κώστας Λεϊμονής, έγραψε τον θεατρικό μονόλογο που εκφωνεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μέσα στο Κοινοβούλιο την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου, τον Μάρτιο του 2018.

Σας προτρέπω να αφιερώστε 1 λεπτό και 32'' για να δείτε, να ακούστε, να σκεφτείτε έτσι ώστε να μη ξαναγίνουν με τις πολιτικές επιλογές μας τα ίδια λάθη τα παρελθόντος, ψηφίζοντας όσους δημιούργησαν, έφεραν και εφάρμοσαν εγκληματικές ... πολιτικές, σε βάρος του Ελληνισμού.

Το video θα το δείτε κάνοντας κλικ στο : https://web.facebook.com/kostasleimonis/videos/10212343510290083/

Παράλληλα, θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας, ΞΑΝΑ, για λίγο αν άξιζε τις εκατόμβες νεκρών,

μεταναστών και γενικότερα χαμένων Ελλήνων η ένταξη της Χώρας ΜΑΣ σε ευρωζώνη και euro.

Να αποφασίσουμε επιτέλους να απαιτήσουμε να φύγουμε απ' αυτές τις Συμπληγάδες Πέτρες ! κάνοντας στην άκρη τις "απόψεις" των πλούσιων κακομαθημένων παλιόπαιδων - βουλευτών που μας λένε : πέρα από την Ε.Ε δεν υπάρχει ζωή ...


Upd : Αν θέλετε να έχετε μια πραγματική άποψη για το "τι εστί Ε.Ε", αν δεν έχετε διαπιστώσει ακόμη το Ναζιστικό έγκλημα που λέγεται "Ε.Ε. και τα κοστούμια της", διαβάστε το : Μπόρις Τζόνσον: «Πάρτε το παράδειγμα της Ελλάδας και πείτε όχι στο ήπιο Brexit»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου