Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ο τύπος του Τύπου

Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο αγοράζει ο κόσμος εφημερίδες. Όπως δεν καταλαβαίνω και πως βγαίνουν οικονομικά όσες πουλάνε μερικές δεκάδες φύλλα.


Παράλληλα, αδυνατώ να καταλάβω με ποιο τρόπο ένας συνδικάλας,
αναρριχήθηκε στην 1η θέση της διοίκησης μιας κορυφαίας Ελληνικής εταιρείας, της ΔΕΗ, την ίδια ώρα που βαρύνεται με μπόλικα.


Επίσης, μου ... αρέσει που στους "πρώτη φορά αριστερά" αρέσουν οι ... τακτικές εκείνων που δικαίως στηλίτευαν. Ίσως τα καταγγελθέντα να μην άρεσαν στον πάλαι ποτέ (;;;) του ΠΑΣΟΚ και νυν νεοσύριζα, Σπίρτζη ...

Τελικά, ίσως να καταλαβαίνω και ίσως να μη μου αρέσει. Όπως δεν αρέσει στην πλειοψηφία του Ελληνισμού που θα δείξει την απέχθεια του και την αποδοκιμασία του ΜΗ ψηφίζοντας "γνωστά" καθεστωτικά κόμματα που ψήφισαν ή που ανέχτηκαν τα Μνημόνια. 

Υ.γ. Είναι τραγικά αστεία η επανεμφάνιση των τυπάδων της ΓΣΕΕ και των συναφών ... σωματείων στα κοινά και στα ΜΜΕ. 
Τραγική και ... ευχάριστη καθώς, ναι μεν έφυγαν στα ξένα εκατομμύρια Ελλήνων νεαρών εργαζόμενων, έμειναν όμως οι ... εκπρόσωποί τους για να διεκδικούν ...

Upd. Αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που ένα κοριτσάκι 10 ετών έχασε χθες τη ζωή του διότι ο μοτοσυκλετιστής της ομάδας Ζ στη Θεσ/νίκη ... βιαζόταν.
Η Ελληνική κοινωνία όμως καταλαβαίνει. Και κρίνει. Και θα αντιδράσει καθώς, ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου