Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

#euroscepticism Δεν είμαι ευρωσκεπτικιστής

Ευρωσκεπτικιστής
λαϊκιστής
ακροδεξιός
φασίστας
φαιδρός
γραφικός
ακραίος
αναρχικός
επαναστάτης
αντισυστημικός
παράσιτο
τρελός 
τρομοκράτης
εξτρεμιστής 

Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται σε όποιον δεν συμπλέει και δεν συμβαδίζει με τους όρους της
διεθνοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων που έφερε τόσα δεινά σε όλη την υφήλιο, με ύψιστο εκφραστή της την μονίμως Ναζιστική Γερμανία. Με αυτό δηλαδή που ευσχήμως ονομάστηκε Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.)   

Το μόνο που νιώθω για την Ε.Ε. είναι ότι ένιωθαν και οι πρόγονοί μας για τον "άξονα" ( : Γερμανία - Ιταλία - Ιαπωνία) και τους συμμάχους του. 
Απέχθεια, αηδία, έχθρα μέχρι μίσους και αγώνας κατά αυτού, ήταν μερικά από τα γνωρίσματα των αισθημάτων κατά των Ναζί και κατά των εδώ υποτακτικών τους. 

Αντίστοιχα, στους σημερινούς καιρούς που δεν βλέπεις όπλα, κράνη και κουκουλοφόρους δοσίλογους, αλλά ακριβά ΙΧ, στυλό, ρολόγια και κινητά επάνω σε χαμερπή υποκείμενα που λειτουργούν ως αγγελιοφόροι ή και εξυπηρετητές των εχθρών της Χώρας ΜΑΣ, κάτω από το "πρόσχημα" του :
είμαι υπουργός, παράγοντας, πολιτικάντης παλαιάς κοπής, συνδικαλΗστής, και δρω και λειτουργώ σύμφωνα με τον "νέο άξονα (: Γερμανία - σχολή Σικάγο - τοκογλύφοι), κάνοντας την κατάσταση να εμφανίζεται με ύπουλο τρόπο ως "περίοδος ειρήνης", ενώ στην πραγματικότητα είναι καιρός εγκλημάτων.

Θάνατοι, αυτοκτονίες, μεταναστεύσεις νέων (δηλαδή αργός θάνατος της Επικράτειας) δίνουν χώρο σε κάθε μορφής νεοφιλελέ ή/και διεθνιστή να προτάσσει εαυτόν ως "μεταρρυθμιστή" και ανοικτόμυαλο, ΣΕ ΒΑΡΟΣ όμως ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !

Του Ελληνισμού που βλέπει ραγδαία αύξηση της σκληρής εγκληματικότητας, των βιασμών, που παρατηρεί πως τα 7/10 των βαγονιών του ηλεκτρικού, των λεωφορείων και του metro απαρτίζονται από άτομα που αποτελούν το "προιόν" του σύγχρονου δουλεμπορίου, από  άτομα που μιλούν άλλες γλώσσες, από άτομα που διανθίζουν το καθημερινό αστυνομικό δελτίο για τις μεταφορές κόκας, ηρωίνης, χασίς, χαπιών, τράφικινκ, αδήλωτης εργασίας κ.ά. 

Προσωπικά, συμπάσχω ΜΕ ΚΑΘΕ άτομο επί γης που αντιμετωπίζει πόλεμο, φτώχεια, λοιμό, κακουχία σε οποιοδήποτε σημείο της γης, όμως, ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, χωρίς να εύχομαι ή να επιθυμώ κάτι κακό για τους ανωτέρω αναφερόμενους. 

Αντίστοιχα, στο εσωτερικό πεδίο, όλος ο κόσμος πλέον ξέρει πως οι Τραπεζίτες νομοθετούν μέσω  της νομότυπης παραδοχής : δίνω τις εντολές μου στους πολιτικούς - μαριονέτες της βουλής για να τα ψηφίσουν, έτσι ώστε οι της Δικαιοσύνης (απλώς) να τα εφαρμόσουν.

Τα ίδια αισθάνονται και οι κύκλοι μου. Οι φίλοι μου. Άνθρωποι και οντότητες που τα προηγούμενα χρόνια διάνθιζαν κάθε σημείο του πολιτικού τόξου ( : αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι κλπ). 

Προσωπικά δε, δεν έκρυψα ποτέ πως αδιαφορώ γι αυτούς τους χαρακτηρισμούς αφού θεωρώ πως ο διαχωρισμός έχει ως εξής :

α) ή είσαι καθαρός,
β) ή είσαι βρωμιάρης - απατεώνας - λαμόγιο - εγκληματίας - ψεύτης - λαοπλάνος - τοκογλύφος - μειοδότης - τραπεζίτης - αποπροσανατολιστής

Και πιο έκδηλο ΔΕΝ θα μπορούσαν να το κάνουν από τα κάτωθι όταν, σε ερωτήσεις μου, οι απαντήσεις ήταν εύγλωττες : 

α) Συμφωνείτε με την απόδοση της ονομασίας "Μακεδονία" στα Σκόπια


β) Συμφωνείτε ότι πρέπει να κηρύξουμε ΑΜΕΣΑ πτώχευση εντός Ε.Ε. και euro-ζώνης (με νόμισμα euro) και την επόμενη στιγμή να φύγουμε ΑΚΑΡΙΑΙΑ από Ε.Ε. και euro-ζώνη, εκδίδοντας Εθνικό Νόμισμα ;  ( : δηλαδή όχι με άλλο νόμισμα εντός και με άλλο εκτός χώρας)

γ)  Στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, θα ψηφίστε κόμματα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έφεραν - ψήφισαν - στήριξαν τα 3 Μνημόνια ; 



Και αυτές οι συνολικά 220 ψήφοι ήταν πέραν των μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων, mails που δέχθηκα και συζητήσεων που συμμετείχα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για τα ανωτέρω ερωτήματα που εκφράζουν το σύνολο των Ελλήνων.

Μετά από τα ανωτέρω, ας το πω και ξεκάθαρα με δύο λόγια. Δεν είμαι ευρωσκεπτικιστής. 
Μισώ ως ότι πιο εγκληματικό, βρωμερό και υπάνθρωπο την Ε.Ε. και το θανατηφόρο εργαλείο της. Το euro της αλλά και τις φίλιες προς αυτά ... δυνάμεις !
Μισώ επίσης την χωρίς τιμωρία ... φιλοσοφία που έλεγαν οι Μνημονιακοί : "μπήκαμε στα Μνημόνια διότι το ΑΕΠ μας ήταν στο 180%", γνωρίζοντας ότι τώρα που ... βγαίνουμε είμαστε στο 220% ..." !

Γνωρίζοντας επίσης ότι αυτά, τα αποτελέσματα, ήταν πέρα από τα παπαγαλίσματα των ... δημοσιογράφων, τις υποβολές των ... πολιτικών και πέρα από τις πληρωμένες ή μη "γνώμες" και "εκφράσεις" ανύπαρκτων οντοτήτων στο interenet ή των "χρήσιμων ηλιθίων". 
Γνωρίζοντας ότι εκφράζουν το συντριπτικό σύνολο των Ελλήνων, περιμένω (σ.σ. όχι από τον καναπέ μου) τη στιγμή που η φούσκα των δοτών θα κάνει "μπλουφ" και θα σκάσει. 


Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου