Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ξεφτίλας γαμίκος το dna και η kill Bill

Απολαμβάνω τα Σαββατοκύριακα να πηγαίνω με το σκάφος μου τσάρκα στον Σαρωνικό και να πίνω το ποτό μου σε κάποιο θαλασσινό μπαράκι. 
Απολαμβάνω επίσης να κάθομαι σε μια γωνία και να ακούω τις συζητήσεις δίπλα μου. Όχι σαν κάτι άλλες ψυχές που απολαμβάνουν να "ακούν" από τα Stingrays των ... συνεργατών τους.

Προ ημερών σε κάποιο μπαράκι :


- εννοείς κάτι ανάλογο με την περίπτωση του προσωπάρχη ;
- για ποια φάση λες ;
- για εκείνον που υπέγραφε βεβαιώσεις προς την Εισαγγελία μόνο με μια υπογραφή, την δική του, ενώ έπρεπε να έχει και δεύτερη υπογραφή η βεβαίωσή του, μιας οι τράπεζες δεσμεύονται από 2 υπογραφές. 
- α, ναι. Ακριβώς σαν αυτή την φάση.
- έλα ρε ! και τι έγινε ;
- άφησε την "υπό του" έγκυο και εκείνη η κακομοίρα μεγαλώνει μόνη της το μωρό αφού αυτός την "έκανε"
- ε, δεν την "έκανε" στα κούφια. Μπούκαρε στο γραφείο η γυναίκα του σαν πρωταγωνίστρια του Ταραντίνο στο kill Bill και έκανε την αντροχωρίστρα μαύρη στις φάπες και το γραφείο τριμπούρδελο. Πάλι καλά που δεν ήταν "σιδερωμένη"
-  ... Και μετά τι έγινε ;
- τα γνωστά. Αυτός ... αποχώρησε, αφού πήρε ένα χοντρό "πακέτο" από την τράπεζα. Ξέρεις ποια είναι η μεγάλη πλάκα ; Η τράπεζα προσέλαβε το αδέλφι του ως chif επιθεωρητή, έτσι ώστε να μη χαθεί το DNA ...
- απαπαααα δε το πιστεύω ότι γίνονται τέτοια με τις πλάτες της Βουλής ; Όμως θα μου πεις, δεν είναι η πρώτη φορά.
-έχει και συνέχεια το θέμα 
- για λέγε !
- ........

Πλήρωσα 22 € στην Κρίστι, άφησα και μπορμπουάρ τα ρέστα από κατοστάρικο, μπήκα στο σκάφος μου και έφυγα όλο σκέψεις για άλλο νησί έχοντας απορία για ποια τράπεζα μίλαγαν.

Ο ωτακουστής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου