Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Όλος ο κόσμος συμπάσχει με τους Τραπεζίτες - we love banksters

Το τραπεζικό σύστημα σε άλλες χώρες, δεν είναι ανάλγητο και ξοφλημένο σαν το Ελληνικό. Σε άλλες χώρες οι Τραπεζίτες στηρίζουν τις εργασίες της αγοράς και κρατούν σταθερή θέση χωρίς να αμφιταλαντεύονται και χωρίς να αναιρούν τις υπογεγραμμένες συμφωνίες τους. 

Έτσι, για παράδειγμα, στην πίσω πλευρά του ημισφαιρίου, στην
Αργεντινή : Kλείνουν τις στρόφιγγες οι τράπεζες, παγώνουν οι κατασκευές προσθέτοντας το reportaz : "Οι τράπεζες αποσύρουν χρηματοδότηση από τις εταιρείες, που έχουν αναλάβει δημόσια έργα, δήλωσε στο Reuters o πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κατασκευών, Γκουστάβο Βάι".

Παράλληλα στο ελλάντα, με παραμέτρους καθαρά επικοινωνιακές, θα παραπεμφθούν -σε πρώτη φάση- 50 τραπεζίτες και στελέχη τραπεζών, στη Δικαιοσύνη, για τα δάνεια των κομμάτων. 
Συμπάσχουμε με τους Τραπεζίτες, αλλά θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ θα πρέπει να ανησυχούν.  (*)

Ούτως ή άλλως, τα χρηματοοικονομικά εγκλήματα, διαγράφονται, εξαφανίζονται, τιμωρούνται σαν να έκλεψε κάποιος μια καραμέλα από το περίπτερο της γειτονιάς. 

Παραδείγματα ;



  • χωρίς να ξεχνάμε την υπόθεση Παναγιώτη Ρουμελιώτη, που ως υπουργός οικονομικών του Α. Παπανδρέου, είχε κεντρικές ευθύνες για το σκάνδαλο του τραπεζίτη Κοσκωτά (βλέπε σχετικό κείμενο εδώ και άκουσε σχετικό ηχητικό εδώ) αλλά, όχι μόνο δεν δικάστηκε ποτέ, αλλά πλέον ανέλαβε και πρόεδρος τράπεζας (της τράπεζας Αττικής). Στο ελλάντα ... 

Τώρα που ηρεμήσαμε προοιωνίζοντας ότι οι λαοφιλείς Τραπεζίτες της Ελλάδος δεν θα τιμωρηθούν αλλά ίσως να ταλαιπωρηθούν με δίκες για λίγο καιρό, παραθέτουμε εικόνες χαρούμενων Τραπεζιτών που ... κλαίνε (από το γέλιο πάνω στο οικονομικό πτώμα χωρών) : https://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-5519645/G-20-ministers-convene-Argentina.html

Επιστάτης

* οι μόνοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι οι δανειολήπτες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου