Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Τα καμάρια, το αφήγημα και οι τέως και οι νυν Τραπεζίτες

Με τα λόγια (θεωρούν πως) χτίζουν ανώγια και κατώγια.



Τα διθυραμβικά σχόλια των κυβερνώντων, ατέλειωτα, μετά το αρχικό παραμύθι με τίτλο : "Μάνα επιστρέφω από τα ξένα γιατί βγήκαμε από τα Μνημόνια". 

Θα μειώσουμε ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ, θα αυξήσουμε τους μισθούς, (από το 2560 μΧ),
θα βγούμε για δανεισμό στο διεθνές τραπεζικό σύστημα (σ.σ. αυτό που ονομάζεται : αγορές), θα τιμωρηθούν οι τραπεζίτες που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια, θα εισπραχθούν τα δάνεια των κομμάτων, θα δικαστούν οι Γεωργιάδης και Αβραμόπουλος για τα ΚΕΕΛΠΝΟ - Novartis - Ερρίκος Ντυνάν - αγορά εκ/ρίων εμβολίων, θα δικαστεί ο Γεωργίου για τα μουσαντέ στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ, θα δικαστούν οι τραπεζίτες για τα δάνεια στα κόμματα και στα ΜΜΕ και πολλά άλλα.

Το τάξιμο είναι τσάμπα.

Τι είναι όλα αυτά ; Δηλαδή, τι κάνουν ; Τάζουν ! Υπόσχονται ! Τσάμπα είναι το τάξιμο.
Όπως τσάμπα είναι και η κριτική από την υπολειπόμενη των καταστάσεων και των αναγκών, την μείζονα ... αντιπολίτευση. Την μείζονα αντιπολίτευση που στήριξε με νύχια και με δόντια τα Μνημόνια 2 και 3. 
Την αντιπολίτευση που θεωρεί και πλασάρει ότι : ένα 4ο Μνημόνιο θα ήταν αναγκαίο, πριν παρθεί το 5ο Μνημόνιο, το 6ο κοκ αφού, στο πλάτη του κασίδη (βλ. του Ελληνισμού) μπορείς να λες και να εφαρμόζεις ότι αθλιότητα του περνάει από το μυαλό ή σου προτείνουν τα αφεντικά σου. Οι διεθνείς και μη τοκογλύφοι. Είτε είναι Τράπεζες, είτε επιχειρηματίες.
Όμως, ανάμεσα σ' όλα αυτά τα ψέματα που πλασάρουν καθημερινά ... πολιτικοί, παπαγαλάκια, πρακτοράκια των ΜΜΕ, και ανόητοι, υπάρχει μόνο μια αλήθεια.

Οι παλαιοί, ακόμη και οι παλαιοί που εμφανίζονται ως "νέοι" Τραπεζίτες θα βιώσουν την βάσανο της Έδρας.
Και γιατί αυτό ; Διότι ο πραγματικός "ηγέτης", το Τραπεζικό σύστημα που τους ανέθρεψε και τους κινούσε ως μαριονέτες (βλέπε εδώ), δεν τους έχει πλέον ανάγκη μιας και έχει βρει νέα "καμάρια".


Και μιλάμε για το ίδιο Τραπεζικό σύστημα που δεν έχει ανάγκη πλέον τις παλαιές μαριονέτες κάτι πολιτικούς τύπους σαν τον τους Γιακουμάτο, Βούλτεψη, Μεϊμαράκη, Καραμανλήδες, Κουρουμπλή, Τζάκρη, Καμμένο, Παπακώστα, Γεννηματά, Παπανδρέου, κλπ


Οι Τραπεζίτες, θα ζοριστούν.

Οι Τραπεζίτες, θα ζοριστούν, όχι διότι θα λειτουργήσει η αυτονόητα απαιτούμενη Λαϊκή Ετυμηγορία σε βάρος τους που θα έλθει μέσα από την κρίση των φυσικών δικαστών, αλλά διότι "πρέπει" να υπάρξει ένα ... αφήγημα. Ένα "αφήγημα" που θα επιχειρήσει  αποπροσανατολίσει δημιουργώντας στον Ελληνισμό την επιθυμία της εκδίκησης, παρακάμπτοντας την πραγματικότητα που λέει : οι Τράπεζες, οι Τραπεζίτες και οι "δικοί τους" έφαγαν - εξαφάνισαν 260 δισ. euro !
Ένα προεκλογικό "αφήγημα" από μέρους της κυβέρνησης που θα εφαρμοστεί, όπως προ μηνός, είπε και ο Αδελφός που υπογράφει στο Μη σκουντάς τον μεθυσμένο. Πέφτει μόνος του ως Μνήμων, μέσα στους επόμενους 6-8 μήνες. Που το είπε αρκετά πριν το διαρρεύσουν στα ΜΜΕ οι ... κυβερνητικοί.


Οι δεύτεροι, οι πολιτικοί, απλά θα παραγκωνιστούν και θα χαθούν στη λήθη των άτιμων, προδοτικών και ξεφτιλισμένων πεπραγμένων τους σε βάρος της Επικράτειας, της Χώρας και του Λαού, μέχρι που θα έλθει η πραγματική Δημοκρατία στο Τόπο που θα τους δικάσει.


Και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στην προσεχείς εκλογές, που θα λειτουργήσουν ως εφαλτήριο της δημιουργίας και την έλευσή Της !

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου