Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Ο πατριώτης για την πατρίδα του, Nigel Farage


Όταν γινόταν το δημοψήφισμα στην Αγγλία για την παραμονή της ή μη στην μισητή Ε.Ε. ο αρχιστράτηγος του εγχειρήματος Nigel Farage όχι μόνο έκανε ότι μπορούσε, αλλά και μέσα στο πνεύμα της άκρατης Δημοκρατίας παρέδωσε τα σκήπτρα στους επόμενους, εκτιμώντας ότι :


α) επιτέλεσε την οφειλή του έναντι της Πατρίδας του και 
β) θεωρώντας ότι υπάρχουν κι άλλοι πέραν αυτού που θα έπρεπε πλέον να συνεχίσουν το έργο του. Τον αγώνα του.

Στο δεύτερο σκέλος έπεσε έξω μιας και, πουλημένα τομάρια όπως η Τερέζα Μέη, ήταν ένα βήμα πριν ξεπουλήσει τα πάντα στους Ναζί της Ε.Ε.

Before and after ... of a puppet
Μετά την προχθεσινή και ντροπιαστική για δαύτη αποχώρησή της, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και τα τομάρια τους (βλέπε ... δημοσιογράφοι) έσπευσαν να προδιαθέσουν ότι θα αναλάβει την πρωθυπουργία ο Boris Johnson.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ .. "ξενοδόχο", τον Farage, που θυμίζει στους θιασώτες του Johnson πως, αυτός, ο Johnson έσπευσε να υπερασπιστεί τις αλητείες της Τερέζα Μέη, όταν πέρασε από τα Lobby αποφάσεων. Βλέπε σχετικά εδώ.

Επίλογος.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα μας, αμιγές και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ "ευρωσκεπτικιστό" κόμμα σαν αυτό του Farage ΔΕΝ υπάρχει και κάτι πολιτικά (απο)κόμματα που παρουσιάζονται ως τέτοια (Βελόπουλος, Καμμένος, Καρατζαφέρης, Βαρουφάκης, Κρανιδιώτης κλπ) αποτελούν μόνο μια τρίχα από τα ... αυτιά του Farage. Και μάλιστα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ αφού έχουν κάνει, στηρίξει και υπογράψει τερατουργήματα !

Τι πρόκειται να ακολουθήσει ;
Ξέρετε πως μιλώ μόνο όταν πρέπει. 

Συνεχίζεται


Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου