Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Αγαπητέ δημοσιογράφε #Michail Ignatiou καλησπέρα

Αγαπητέ δημοσιογράφε Michail Ignatiou καλησπέρα.
Είδα πως έχεις στη σελίδα σου το κάτωθι θέμα με τον τίτλο "Κυβέρνηση και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζουν την επίθεση στην Ελληνική Βουλή" (βλέπε εδώ) και σκέφτηκα να σου απευθύνω κάποιες παρατηρήσεις - επισημάνσεις - απορίες.

Σαφώς ο "πολιτικός κόσμος" (που ευθύνεται για την μείωση της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδας μας), "καταδικάζει" όπως λέει το κείμενο στη σελίδα σου.

Σαφέστατα επίσης ο "πολιτικός κόσμος" (που ευθύνεται για την διάσωση των τραπεζών και όχι του Λαού και του Συντάγματος) "καταδικάζει σφόδρα" (όπως αυτολεξεί αναφέρει το άρθρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ που αναδημοσιεύει η σελίδα σου).

Είναι απόλυτα σίγουρο ότι ο "πολιτικός κόσμος" (ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΑΝΕΛ όπως αναφέρει το αναδημοσιευθέν από τη σελίδα σου προπαγανδιστικό κείμενο του ΑΠΕ) "καταδικάζει απερίφραστα"  αφού ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εκτιμούν πως ο Ελληνισμός
θα πρέπει να αντιδρά στην Κατοχική Χούντα της Ε.Ε. και των τοκογλύφων του ΔΝΤ βάζοντας γαρύφαλλα στις κάνες των Δημίων του. Όμως, ο καιρός των επαναστάσεων των Γαρυφάλλων, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Είναι λογικό ο εκπρόσωπος των (ανύπαρκτων πολιτικά πλέον) προδοτών ΑΝΕΛ, ο Μαυραγάνης, να κατακεραυνώνει όσα έγιναν το πρωί στη ... βουλή των Ελλήνων αφού -τότε- την Παρασκευή μιλούσαν με εκφράσεις "στα τέσσερα" και πέντε μέρες μετά, όχι μόνο μπήκαν αυτά στα τέσσερα αλλά καταδυνάστευσαν τον Ελληνισμό για 100 χρόνια (βλέπε υπερταμείο [τοκογλύφων])

Είναι απόλυτα αναμενόμενο οι υπεύθυνοι των πλειστηριασμών, της ξενιτιάς των νέων, των εκατομβών αυτοκτονιών, του ξεπουλήματος της Δημόσιας Ελληνικής Περιουσίας (ΔΕΚΟ, Εθνικών Οδών, Λιμανιών, αεροδρομίων κλπ) να αισθάνονται άβολα και να καταδικάζουν.

Όμως αγαπητέ Μιχάλη, με το να συνεχίζουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα να λειτουργούν ως άλλο Mega chanel προπαγάνδας (αυτό που ήσουν επί σειρά ετών) δεν οδηγεί πουθενά αφού ο Ελληνισμός απέδειξε πως, ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΟΥΤΕ πάσχει από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης (αγαπώντας τους βασανιστές του), ούτε ξεχνά.
Αναρωτιέμαι Μιχάλη Ιγνατίου, πριν η σελίδα σου αναδημοσιεύσει την Γκεμπελίστικη ανακοίνωση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πολυ-σκέφτηκε ότι ο Δημοσιογράφος οφείλει ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ μεταφορέας τρομοκρατίας Ελεύθερης Βούλησης και Γκεμπελισμού των Κατοχικών ... κυβερνήσεων, αλλά παραγωγός προβληματισμού, προαγωγός Πνεύματος και κυρίως σύμμαχος του Λαού ;
Ενός Λαού που έχει αποκηρύξει την Ναζιστική Ε.Ε. (βλέπε Δημοψήφισμα που η ... κυβέρνηση έθεσε στον κάλαθο των αχρήστων με την συμμαχία των ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ ψηφίζοντας το Γ' δολοφονικό Μνημόνιο).

Σκεπτόμενος ότι ίσως ο διαχειριστής της σελίδας σου να σου δώσει να διαβάσεις τις σκέψεις μου και ίσως να προβληματιστείς λίγο,αν όντως ο Ελληνισμός (σ.σ. δεν συμπεριλαμβάνω και τα λαμόγια που μένουν στην Ελλάδα) καταδικάζει.

Ως ένας Έλληνας Πολίτης, επί 8 1/2 έτη άνεργος από μια Τραπεζική σπείρα (της attica bank) που αν και ξηλώθηκε (πλην μερικών) παραμένει στο απυρόβλητο των Εξουσιών της Χώρας μας, και με καθόλου εξτρεμιστική πορεία αλλά πάντοτε σκεπτόμενος, χαιρετώ. 
Όπως θα ... χαιρετίσουμε όλοι μας την ερχόμενη Κυριακή την νεκρή πλέον Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση μη ψηφίζοντας τα ... κόμματα μαριονέτες που βγάζουν ... ανακοινώσεις στο ΑΠΕ και στην ΕΡΤ και αναδημοσιεύουν sites.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
   τηλ : 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου