Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Φίλε, ποιοι στοιχειοθέτησαν το κατηγορητήριο συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος σου ;

 
- Γιώργη Κανελλάκη, μετά το https://gkanellakis.blogspot.com/2019/05/victory-of-Judges.html, ποιοι ήταν αυτοί που στοιχειοθέτησαν το ... κατηγορητήριο πως ... είσαι ο blogger του ανώνυμου blog ellhnasergazomenos.blogspot.com και του μεταγενέστερα εμφανιζόμενου (που εξυπηρετούσε άριστα τις ... επιθυμίες - επιδιώξεις της ... διοίκησης Γαμβρίλη - Αντωνόπουλου - Μάραντου και cia καθώς και των δικηγόρων τους Μαντζουράνη και Κανελλόπουλου, στην Attica bank) ellhnasergazomenos.wordpress.com ;

- Βεβαίως. Οι :

  • Γιάννης Άννινος, μονίμως μεγαλοστέλεχος της Attica bank και νυν δ/ντής μεγάλων χρηματοδοτήσεων (βλέπε δάνεια Καλογρίτσα and the others) ή κάτι τέτοιο. (Σ.σ. Γιάννη, με το γραφείο Λυκουρέζου έχεις κάποια σχέση ; Δε ξέρω γι αυτό ρωτώ. Για τις εγκρίσεις μεγάλων δανείων από την Αττικής ξέρω πως έχεις).

    Ιωάννης Άννινος, Μιχάλης Ανδριώτης, Κων. Λουκρέζης τα μέλη
    της επιτροπής δανείων που απέκρυπταν γεγονότα για δάνεια στον Καλογρίτσα

  • Κορίνα Σαλεμή, Α' εξαδέλφη του Κώστα Σκανδαλίδη του ΠΑΣΟΚ και γυναίκα του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χρήστου Σμυρλή Λιακατά που με τη σειρά του ήταν (και παραμένει ; ) στενά φίλα κείμενος με τον Νεονάκη του ΠΑΣΟΚ και με τον τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα, (βλέπε Χρήστος Σμυρλής. Σμυρλής ; Λιακατάς - Σμυρλής ; Κάτι μου θυμίζει αυτός) και που ανήκε στο "πελατειακό κράτος" ΠΑΣΟΚ του 1985 (βλέπε εδώ και εδώ)

... βιογραφικό Σμυρλή - Λιακατά

  • Και οι Γεώργιος Μαμαλούγκας και Νικόλαος Δαυίδ, τσιφ ινσπέκτορ (δ/ντής επιθεώρησης) και ο "αντ' αυτώ", υπο-τσιφ ινσπέκτορ της attica bank. Eιδικά ο δεύτερος πήρε προαγωγή μετά την "επιτυχία" του κατά Κανελλάκη.
    Κλουζώ που είναι έξω από την Τράπεζα ...
Όπως προαγωγή πήρε και το πρωτοπαλίκαρο, η αιχμή του δόρατος της ... τράπεζας σε βάρος μου, ο δ/ντής λογιστηρίου της  Χρήστος Μάραντος, που έγινε γενικός δ/ντής οικονομικών. 

Ειδικά γι αυτούς τους τρεις και με δεδομένο ότι χρειάζονται πάρα πολλές σελίδες γραφής των ανδραγαθημάτων τους, θα επανέλθω. Όπως πάντα, στον δικό μου χρόνο. 

  • Τέλος, αναφορικά με τους ταυτισμένους με την πελάτισσα τους τράπεζα Αττικής δικηγόρους Γιάννη Μαντζουράνη, Αδαμάντιο Μπασαρά, έχω ακούσει πως ασχολούνται άλλοι, εντός κοινοβουλίου, εντός ευρωκοινοβουλίου, εντός Αρχών κλπ.

Το αίμα (βαθύ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ), νερό δεν γίνεται. Πάντα ρέει πλάι - πλάι
 
Στην φωτογραφία (παρμένη απ' εδώ), οι μεγαλοδικηγόροι από τον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας Αρκαδίας Γιάννης Μαντζουράνης με τον Δημήτρη Βερβεσό (πρόεδρο του ΔΣΑ) που συμπτωματικά είχε αναλάβει και την αγωγή μου (υπόθεση : 13 μεταθέσεις μου σε 15 μήνες !!! ) κατά της Attica bank, αλλά την ... έγραφε επί μήνες ... κι έτσι δεν δικάστηκε ποτέ λόγω της ... απόλυσής μου. (βλέπε σχετικά στο Δημήτρη Βερβεσό, πρόεδρε του ΔΣΑ, γειά σου και από εδώ. Όπως και στα παιδιά της Attica bank και του Μαντζουράνη)

Ερώτηση : Ο Μαμαλούγκας, γνωρίζεις αν είχε και τι σχέσεις είχε με τον Παναγιώτη Καμμένο
Τον προδότη, μνημονιάκια, κωλοτούμπα καμένο Καμμένο της ... Βουλής ;
 

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου