Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Κύριε Γιώργο, τι θα ψηφίσεις τελικά ;

Μετά από 10 χρόνια δολοφονικών για την την Πατρίδα και τον Ελληνισμό Μνημονίων,

μετά από πλέον των 3 δεκάδων χρόνια σε ένα κόμμα (σ.σ. στη ΝΔ) που αποδείχθηκε πως ήταν η πίσω πλευρά του νομίσματος του εγκληματικού ΠΑΣΟΚ,

μετά από 8 1/2 έτη στους δρόμους σε όποια συγκέντρωση γινόταν και ήταν αντίθετη στα "θέλω" της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, 

μετά από την επαίσχυντη κυριαρχία των Τραπεζιτών σε όσα γίνονται στην Επικράτεια,
μετά την εφαρμογή "δογμάτων" των εγκληματιών της Ε.Ε. στην Ελλάδα όπου σύμφωνα μ' αυτά "πρέπει" να ξεπουληθεί όλη η Περιουσία της Ελλάδος αλλά ίσως και να "πρέπει" να αλλάξει όλος ο Ελληνικός πληθυσμός με σύγχρονους δούλους που φέρνουν από τα πέρατα της οικουμένης ΜΚΟ και μαριονέτες, 

οι επιλογές μου είναι ξεκάθαρες. 

Δήμος Γορτυνίας : 

Βασίλειος Χίτος

Δήμος Χολαργού - Παπάγου :

Αναστάσιος Κώνστας  

Ευρωβουλή :  

Αυγή Βουτσινά

Δήμος Αθηναίων : 

Λεωνίδας Αποσκίτης


Για να μη βιαστεί κάποιος προπέτης θα συμπληρώσω ότι, η επιλογές μου δεν στηρίζονται στην προσωπολατρία αλλά στο από κοινού περπάτημα αυτών των ανθρώπων στο πεζοδρόμιο των αγώνων και στην γνώση μου για τις μάχες που έδωσαν και δίνουν για Λευτεριά όλα τα χρόνια των δολοφονικών Μνημονίων. 

Στηρίζεται ακόμη στη συμμετοχή τους σε σχήματα ΠΟΥ ΔΕΝ ψήφισαν, στήριξαν προώθησαν Μνημόνια και φρικιαστικές μεθόδους γενοκτονίας του Ελληνισμού.    

Τέλος, στηρίζεται στο ότι γνωρίζω καλά πως όλοι τους, ΔΕΝ δίνουν "λευκή επιταγή" σε κανέναν και πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την Ελευθερία του Τόπου και του Λαού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μείνω απαθής και απλός θεατής των έργων τους.


Υ.γ. Σε όποια περίπτωση μου χρειαστεί να ψηφίσω κάτι στο οποίο δεν έχω συναγωνιστές που να έχουμε περπατήσει μαζί (βλ. εκλογή Περιφερειάρχη) , οι επιλογές μου θα είναι μακρυά από εκείνους των εγκληματικών ... σχηματισμών ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΑΝΕΛ, ΕΝΚΕ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ,  Κρανιδιώτη, Βελόπουλου κλπ καθώς πρόκειται περί πολιτικών απατεώνων που έφεραν, ψήφισαν, στήριξαν και ξεπούλησαν τα πάντα, στο όνομα των ... αγορών (βλ. τοκογλύφων αφεντάδων τους).

Θα ψηφίσω δε για Περιφέρεια (στην Αττική), ότι ΔΕΝ ψήφισε Μνημόνια και ΔΕΝ

φοράει ναζιστικά σύμβολα στο μπράτσο !

Και μη ξεχνάτε "η αποχή είναι έγκλημα κατά των παιδιών μας, των εαυτών μας και κυρίως κατά της Πατρίδας καθώς, αν δεν ψηφίσουμε εμείς θα πάνε 500.000 κομματόσκυλα για ψήφο κι έτσι :
  • α) τα κομματόσκυλα θα εκλέξουν ... εκπροσώπους ΜΑΣ  
  • β) δεν θα έχουμε το δικαίωμα να τους κρίνουμε και να τους δικάσουμε και  
  • γ) δεν θα είμαστε άξιοι ζωής μιας και θα είμαστε κιοτήδες και ραγιάδες.


Σημ. η μετά από σήμερα εξαφάνιση της κλαίουσας ξεφτιλισμένης Τερέζα Μέι από την Αγγλική πολιτική σκηνή, ο κατακόρυφα ανεβασμένος και πανευρωπαϊκά πρωταγωνιστής "ευρωσκεπτικισμός" και η αντίθεσή μας στους φορομπήχτες Δήμους, ας μας γίνει μάθημα τι μπορεί ο κόσμος να κάνει με την ψήφο του !!! και ας μην εκφραστεί στην Ελλάδα ρίχνοντας το "κουκί" μας σε ... πολιτικούς κρυφοσυριζαίους όπως ο ... δήμαρχος Βασιλόπουλος και ο ανταγωνιστής του και γνωστός στο πανελλήνιο Τομπούλογλου της ΝΔ (στη Ν. Φιλαδέλφειας), σε εφοπλιστές όπως ο Μαρινάκης, σε παλαιοπασόκους όπως ο Βούρος και ο Γιαννόπουλος, σε τυχάρπαστος κίτς της ΝΔ όπως ο Πατούλης, σε εγκληματικά αμελείς όπως η Δούρου, σε ... ανεξάρτητους όπως ο Δούκας (στη Λακωνία) και ο Μπακογιάννης - Μητσοτάκης στην Αθήνα, σε ... (ας μη πω τίποτα ... ) Τατούλη στην Πελοπόννησο κ.ά.  
καθώς ΟΛΟΙ τους στήριξαν ή/και ψήφισαν εγκληματικά Μνημόνια (προστασίας των Τραπεζών) και εξολόθρευσης του Ελληνισμού.

Τα κόμματα των Μνημονίων και τα εξαπτέρυγά τους θα εξαφανιστούν σαν το ΠΑΣΟΚ και του ΑΝΕΛ. 





Καλό βόλι. 


Ένας Πολίτης blogger
Γιώργος Θ. Κανελλάκης 
τηλ : 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου