Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

(Ακόμη ένα) ακαταδίωκτο στους Τραπεζίτες. Γιατί όχι ; Ποιος θα τους το αρνηθεί ; Μήπως ο ΠτΔ ;


Σύμφωνα με πληροφορίες από το capital.gr μετά από τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα (Π.Κ.) οι τραπεζίτες και τα πρωτοπαλίκαρα τους (τα μεγαλοστελέχη) των ... τραπεζών, θα μπορούν να υπογράφουν εύκολα πλέον "αναδιαρθρώσεις" (κυρίως κουρέματα) δανείων (*) αφού, για να διωχθούν τα μεγαλοστελέχη, όσοι υπογράφουν ... αναδιαρθρώσεις - κουρέματα, θα πρέπει να έχουν πάρει την συγκατάθεση ΚΑΙ της
Τράπεζας. Δηλαδή των Ιδιοκτητών της ... (που μοίραζε αφειδώς ... δάνεια).

Κάτι τέτοιο, που από μόνο του αποτελεί σκάνδαλο, θα αποτελούσε τεράστιο ΗΘΙΚΟ αλλά και ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ σκάνδαλο αφού ουσιαστικά τα μεγαλοστελέχη θα βρίσκονται στο απυρόβλητο. 
Και ως τέτοιο σκανδαλώδη ... νόμο, θα μπορούσε να τον σταματήσει -με τον θεσμικό του ρόλο- ο Πρόεδρος της ... Δημοκρατίας, όμως, "σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, κατόπιν παρέμβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα δύο νομοθετήματα θα προχωρήσουν προς ψήφιση μέσα στις προσεχείς ημέρες".

* παράδειγμα αναδιάρθρωσης : παίρνω τα 450.000.000 € που χρωστούν τα Κόμματα στις Τράπεζες και τα ... αναδιαρθρώνω κουρεύοντας τα κι έτσι θα ... οφείλουν 20.000.000 €.
'Η και λιγότερα ...

Παρακαλώ χορτάστε ... δημοκρατία ...

Ψαχτήρι


Υ.γ. Συμφωνούμε πως σε πλείστες των περιπτώσεων η Δικαιοσύνη έχει δεμένα τα χέρια της αφού οφείλει να Δικάζει δυνάμει των ... νόμων των 301 Μαριονετών !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου