Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν ξεχνάμε. Δε συγχωρούμε. Δεν απέχουμε. Απαιτούμε διαφάνεια και Δικαιοσύνη

Οι επερχόμενες εκλογές έχουν τον χαρακτήρα της πλήρους απογύμνωσης του παλαιοκομματικού μηχανισμού.

Ο Ελληνισμός σε οποιοδήποτε επίπεδο (Δημοτικές - Περιφερειακές - ευρωεκλογές) θα επιλέξει, ΟΧΙ με κριτήριο "είναι γνωστό κόμμα" αλλά το κριτήριο του "ποιος ΔΕΝ πάει να με αποπροσανατολίσει και να με κοροϊδέψει άλλη μια φορά".

Αναλυτικότερα. Δεν είναι λίγοι οι Δήμοι στην Χώρα ΜΑΣ που ακόμη και σε ψηφοδέλτια δεδηλωμένων της ΝΔ συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ ... Αλλού επίσημα (με δηλώσεις του) κι αλλού χωρίς.

Σε άλλες περιοχές, η ΝΔ "παίζει μπάλα" μαζί με δεδηλωμένους του ΠΑΣΟΚ και σε άλλες κάποιοι ... συνεχίζουν το "έργο" του Τατούλη στην Πελοπόννησο όπου,

ήταν και ανδρώθηκε στην ΝΔ, εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ και αγκάλιασε τον ΣΥΡΙΖΑ ...

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα πέρα-δώθε που ως στόχο έχουν ΜΟΝΟ τον αποπροσανατολισμό, το μπέρδεμα και την δημιουργία χάους στον ψηφοφόρο, υπάρχουν και υγιείς δυνάμεις. 
Δυνάμεις που πλησιάζουν τον Ελληνισμό, όχι αναζητώντας αυλοκόλακες, όχι ψάχνοντας για "θύματα", όχι εξαργυρώνοντας χατίρια και εκβιασμούς, αλλά με ΞΑΣΤΕΡΟ και έντιμο τρόπο !
Δυνάμεις που δεν γεμίζουν με γλοιώδες σάλιο τον περίγυρο τους.

Δυνάμεις που θα έχουν την στήριξη του Ελληνισμού. Την στήριξη του χειμαζόμενου Έλληνα ψηφοφόρου - Πολίτη που, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ και απαιτεί Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα των υπευθύνων. 
Πολίτη που ΔΕΝ θα ξανακάνει το λάθος του "κοψοχέρη της Δευτέρας" των εκλογών καθώς γνωρίζει καλά πως ΟΛΑ ξεκίνησαν από μια συμμορία. Είτε στην Ε.Ε. είτε στην ενδοχώρα ...


Άνθρωποι ΚΑΘΑΡΟΙ, ΑΚΕΡΑΙΟΙ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ και κυρίως ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ, όπως ο Βασίλης, ο Χρήστος, η Αυγή και άλλοι πολλοί, θα τιμηθούν με ψήφο από τον Ελληνισμό, έτσι ώστε, μετά την εκλογή τους, να κάνουν το έργο που οφείλουν έναντι της Κοινωνίας και της Πατρίδας που τους τίμησε, τσακίζοντας την διαφθορά. Όπου κι αν την συναντήσουν.

Συνεχίζεται. 

Σημείωση : οι "άλλοι", οι "κοψοχέρηδες της Δευτέρας των εκλογών", αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν "τα ίδια και τα ίδια", θα είναι έρμαια των επιλογών τους και δεν θα μπορούν πλέον ούτε να κοιτάξουν το καθρέφτη τους από την ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου