Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ψηφίζω τον ΟΦΑ (*) Πετράν διότι δίνει εργασία (σε σύζυγο, αδέλφια του κλπ)

Ο σύντροφος (μιας και προέρχεται από το ΚΚΕ, που συνέχισε στη ΝΔ, μετά στο ΠΑΣΟΚ και πλέον υπάγεται στον ΣΥΡΙΖΑ) Πέτρος Τατούλης, έχει ως υφισταμένη του την ιατρό σύζυγό του, που αμείβεται με μισθό 3.400 € / μήνα σύν κάτι υπερωρίες περί τα 900 € / μήνα. Αναλυτικά βλέπε  τα μισθά

εδώ και εδώ μισθοί και υπερωρίες.


Όμως, ο σύντροφος Πετράν έχει και αδέλφια Κατασκευαστές, που παίρνουν έργα μέσα από την εταιρεία τους ΚΑΣΤΑΤ από την Περιφέρεια, που με την σειρά της έχει ως Περιφερειάρχη του Πετράν. Κάποιες φορές μάλιστα, τα έργα είναι σε "φάσεις". Σπαστά ... Βλέπε εδώ.


Η ΚΑΣΤΑΤ, είχε φτιάξει και μια γέφυρα. Που έπεσε ή που "είχε μερική αποκόλληση" σύμφωνα με τα λεχθέντα της Περιφέρειας (όπου περιφερειάρχης ήταν και τότε ο Πετράν). Άλλωστε, ποιος δεν παρατηρεί την ... αποκόλληση στην ανωτέρω φωτό ; Αναλυτικά βλέπε εδώ.


Κάποιοι μάλιστα, κατά το παρελθόν, εξέφραζαν και απορίες για την πιθανή συμμετοχή της οικογένειας του Πετράν σε Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης, στην Τρίπολη, Κέντρο που πήρε μια επιχορηγησούλα 10.6 εκ. € από την Περιφέρεια (που περιφερειάρχης ήταν και τότε ο Πετράν). Αναλυτικά βλέπε εδώ.


Παράλληλα, ο Πετράν έχει φίλους. Τους Γερμανούς. Και τους πάει, τους ξεναγεί "σπίτι - σπίτι". Πόρτα - πόρτα και γι αυτό παίρνει και βραβεία. Από τους Ναζί.




Έχει φίλους ΠΑΣΟΚους,




 στη Ν.Δ.



στους ΑΝΕΛ


στον ΣΥΡΙΖΑ ...

Εν ολίγοις, ο σύντροφος Πετράν έχει φίλους παντού. Είναι "παντός καιρού". Είναι ΟΦΑ.

* ΟΦΑ αρκτικόλεξο του "Όπου Φυσάει ο Άνεμος"

Σε τελική ανάλυση, θα ψηφίσω τον Πετράν καθώς θέλω να MH μαθευτεί η ιστορία με τα 15.000.000 € από τον εφοπλιστή Ρέστη (βλέπε αναλυτικά εδώ και η απάντηση Τατούλη εδώ).

Λάκων και Ψαχτήρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου