Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ποιος τους εμπιστεύεται ;

Καλό μήνα. 
Φτιάχνοντας ένα καφεδάκι και ακούγοντας "ειδήσεις" από τα (πληρωμένα με ματωμένα χρήματα) ΜΜΕ, προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει κόσμος που ΞΕΧΝΑ τις :

1) προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ και την κωλοτούμπα της, την αμέσως επόμενη μέρα μετά τις εκλογές του 2012 που συν-εκτέλεσε (κι όχι συγκυβέρνησε) με το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ ;

2) προεκλογικές υποσχέσεις του 100% πασοκοποιημένου ΣΥΡΙΖΑ και την κωλοτούμπα του, την αμέσως επόμενη μέρα από τις εκλογές του 2015 συν-εκτέλεσε (κι όχι συγκυβέρνησε) με το εγκληματικό ΑΝΕΛ ;

Παρατηρώντας τα πρωτοσέλιδα και ακούγοντας του δημοσιοκάφρους στις εκπομπές τους όπου, οι παροχολογίες έχουν την πρωτοκαθεδρία με ακόλουθη την "υπόσχεση" για ανάπτυξη (σ.σ. ΜΟΝΟ των αριθμών ΚΑΙ ΟΧΙ του ΛΑΟΥ), αισθάνομαι πως απευθύνονται σε ... καμηλιέρηδες που μόλις ήλθαν στην Ελλάδα από την έρημο, σε χαχόλους και σε χρυσόψαρα ...
Το τραγικό όλων είναι ότι οι ... δημοσιογράφοι και οι απατεώνες ... πολιτικοί θέτουν  το δίλημμα "δημοκρατικό τόξο ή φασισμός", λες και ο Ελληνισμός δεν έχει παρατηρήσει πως τόσα χρόνια, η περίφημη Δίκη της Χ.Α. δεν έχει προχωρήσει καθόλου καθώς το ναζιστικό "σύστημα" τους θέλει για άλλοθι και φόβητρο έναντι της (απ' αυτούς) παρουσιαζόμενης ως ... δημοκρατίας.
Αισθάνομαι ότι οι εγκληματίες των "ειδήσεων" θεωρούν ότι οι Έλληνες δεν παρατηρούν ΤΑ ΚΟΙΝΑ ψηφοδέλτια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στις τοπικές εκλογές.

Είναι δυνατόν να υπάρχει Πολίτης που θα ξεχάσει την εξαφάνιση των μισθών, των εργασιών, των συντάξεων ακόμη και αυτής της Μακεδονίας, της μικρομεσαίας και μεγάλης επιχειρηματικότητας από τη Χώρα ΜΑΣ, την μόνιμη πλέον ληστεία των τραπεζών, πιστεύοντας τους απατεώνες που είναι δουλικά - μαριονέτες των Ναζί της Ε.Ε., των Τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων ;

Αν είμαστε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Δημοκρατική Χώρα, μερικοί απ' όσους διεκδικούν την ψήφο μας μαζί με τα "ψυχοπαίδια - εξαπτέρυγά" τους (Λάος, Δημάρ, Πασόκ, Ανελ κλπ) θα ήταν φυλακή για εσχάτη προδοσία και για γενοκτονία του Ελληνισμού.
Όπως θα ήταν εκτός πολιτικής σκηνής και κάποιοι ΔΗΘΕΝ ... ανεξάρτητοι, τύπου Νότη Μαριά, Αλέξη Μητρόπουλου, Τζήμερου κλπ. Όπως θα ήταν φυλακή και σχεδόν όλοι οι Τραπεζίτες και τα τσιράκια τους.
Όπως οι Λαοί της Ευρώπης σταδιακά πλέον το δείχνουν το μίσος και την οργή τους κατά της Ναζιστικής Ε.Ε., αρχής γενομένης από την Ισπανία όπου ΟΛΑ τα εκεί μνημονιακά κόμματα καταποντίστηκαν και οι "κωλοτούμπες" (βλ. Podemos) εξαφανίστηκαν, έτσι και στις επερχόμενες εκλογές για την ... ευρωβουλή αλλά και οι Τοπικές εκλογές στη Χώρα μας, οι Έλληνες θα δείξουν ότι ο Ελληνισμός δεν είναι ηλίθιος, πνευματικά ασταθής και άλογος.
Και η αρχή στην Ελλάδα μας έγινε με το "φτύσιμο" στα μούτρα των ιθυνόντων της ΓΣΕΕ κατά την χθεσινή της ...  συγκέντρωση, απ' όλο τον Ελληνισμό. 


Σύντομα και το "επόμενο" στο προσωπείο του ... πολιτικού προσωπικού.

Upd. 1. στην ερώτηση : και τι να ψηφίσουμε ; η απάντηση είναι : φίλε μου στις εκλογές θα έχει 30 ψηφοδέλτια κι όχι 7-8 ... 
Επέλεξε. Κι αν σε γελάσει κι αυτή σου η επιλογή, τότε αυτοί θα μετανιώσουν. Όπως και οι καθεστωτικοί. 
2. Μόνο και μόνο που χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιούς και φασίστες όσους δε συμφωνούν με την νέα Κατοχική Χούντα της Ε.Ε. και των μαριονετών της, δείχνει τον τρόμο του συστήματος.
Δεν θα τους περάσει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου