Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Μόνο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους Ισλανδούς. Ξεφτίλισαν όλη την Ε.Ε. μέσα στο άντρο της

Προσωπικά ποτέ δεν έχω κρύψει την απέχθεια μου για το οικτρό πανηγυράκι που λέγεται eurovision. Όμως αποδεικνύεται άλλη μια φορά πως "τον εχθρό τον πολεμάς με τα δικά του όπλα και μάλιστα μέσα στο σπίτι του".

Έτσι, άλλη μια φορά οι ΙΣΛΑΝΔΟΙ :

  • αφού έστειλαν στον αγύριστο την Ε.Ε. και τους μηχανισμούς της
  • αφού έστειλαν στον διάβολο το εγκληματικό IMF 
  • αφού είπαν ΟΧΙ στο ναζιστικής έμπνευσης euro
  • αφού έκλεισαν φυλακή σωρό από Τραπεζίτες τους που έκλεψαν τα πάντα στη χώρα τους, 
  • αφού έκτοτε η οικονομία τους πάει εξαιρετικά
ΤΩΡΑ ξεφτίλισαν και όλους του νενέκους και τους οσφυοκάμπτες ραγιάδες που λένε "ναι" σε κάθε κέλευσμα του Ισραήλ (που κάνει γενοκτονία στην Παλαιστίνη) σηκώνοντας μέσα στην "έδρα τους", μέσα στην "φωλιά του κούκου", στην eurovision, πανό με τη σημαία της Παλαιστίνης !

Έλληνες "ευρωπαϊστές", ... παλέψτε λίγο ακόμη με το facebook φοβούμενοι πως θα γίνει πόλεμος με τα τουρκόπουλα, ... ψηφίστε ξανά υποκείμενα που έφεραν, στήριξαν, στηρίζουν Μνημόνια, συνεχίστε να τους φέρεστε με "πολιτικό πολιτισμό" (όπως τον λένε), σκύψτε λίγο ακόμη τη μεσούλα και τα κεφάλια σας και ... όλα θα πάνε ... καλά. Στον Άδη ...

Όποιος θέλει να μάθει πόσο ανέβηκε το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ισλανδών ας ανατρέξει στο  https://tradingeconomics.com/iceland/forecast και στο https://www.focus-economics.com/countries/iceland

Έλληνες, δώστε επιτέλους ένα μάθημα στα Μνημονιακά και διεθνιστικά τέρατα που εξαφανίζουν την Ιστορία και το αύριο μας. Σηκώστε κεφάλι, σταθείτε στο πλάι εκατομμυρίων Ευρωπαίων που λένε ΟΧΙ στο τερατούργημα της Ε.Ε. για να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα και ζωή.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

Σημείωση : Το ότι κάποιοι "φλώροι" γιούχαραν τους Ισλανδούς, ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ αποτίει σε Εκείνους ! 

Υ.γ. Συμπατριώτες, ας μη γίνει ΞΑΝΑ επίκαιρο το προ 38 ετών εξώφυλλο του  περιοδικού ΒΑΒΕΛ ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου