Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ! όλες οι ταμειακές βεβαιώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΕ και το ΚΕΑΟ είναι άκυρες

Πρόλογος - προτροπή : Δείτε πιο κάτω το σύνολο ΤΗΣ Απόφασης, μιλήστε με τους Δικηγόρους σας και αντιδράστε ΑΜΕΣΑ :

"ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΑΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ.

Είναι κοινό μυστικό ότι όλες οι ταμειακές βεβαιώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια Ο ΟΑΕΕ και το ΚΕΑΟ είναι άκυρες καθότι πότε δεν εκδόθηκε πράξη επιβολής εισφορών και δεν κοινοποιήθηκε αυτή ποτέ στους οφειλέτες ελεύθερους επαγγελματίες. 

Η παρακάτω απόφαση το επιβεβαιώνει. και όμως το ΚΕΑΟ έχει κάνει ουκ ολίγες κατασχέσεις βάσει άκυρων ταμειακών βεβαιώσεων. 

Μιλάμε για μια μαζική παρανομία που σε άλλες χώρες θα είχε κινήσει κατά ελάχιστο την άσκηση ποινικής δίωξης για παράβαση καθήκοντος. Όχι όμως στην Ελλάδα που κινητοποιείται μόνο από τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ...
Μιλάμε για τόσο καραμπινάτη και αυτονόητη ακυρότητα που, η ανακοπή γίνεται δεκτή χωρίς παράσταση δικηγόρου για τον ανακόπτοντα."



Δικηγόρος παρ'  Αρείω Πάγω



Σχόλιο - Υστερόγραφο του blog : η εν λόγω Απόφαση είναι η τρίτη κατά σειρά, όπως αναφέρει ο σεβαστός και μαχητικός Δικηγόρος. Μη στέκεστε αποσβολωμένοι, μη κουράζεστε, μη τα παρατάτε, μη κοιτάτε τις ... ειδήσεις των ΜΜΕ που ως σκοπό έχουν έχουν τον κατευνασμό και την αποχαύνωση της Κοινωνίας !





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου