Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Έλα ρε ! Σοβαρά ; Άδωνις Γεωργιάδης : Όσοι δε συνεργαστούν με τις τράπεζες, δυστυχώς θα χάσουν τα σπίτια τους

Στο (ας το πούμε) περιοδικό Crash του (ας τον πούμε) δημοσιογράφου Τράγκα, ο περιφερόμενος σε κόμματα ... γνωστός Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε : Όσοι δε συνεργαστούν με τις τράπεζες, δυστυχώς θα χάσουν τα σπίτια τους.

Εντάξει. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από ένα υπανθρωπάριο που δήλωνε επί πρωθυπουργίας του (ας τον πούμε) νεοδημοκράτη Αντώνη Σαμαρά : όσοι αυτοκτονούν έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

κλικ για μεγέθυνση

Έτσι έχει η κατάσταση ; Θα χάνονται τα σπίτια των Ελλήνων αν δεν συνεργαστούν με τα κτήνη των τραπεζών ; 

Την απάντηση του Ελληνισμού θα την βρούμε χρησιμοποιώντας το κείμενο ενός
άλλου (ας τον πούμε) δημοσιογράφου, του Νίκου Χατζηνικολάου (που οφείλει περί τα 6 εκατ. € σε Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς).

Δηλαδή, μόλις το 2,27% απ' όσους μπήκαν στο σύστημα των τραπεζών - τοκογλύφων, υπέβαλαν αίτημα προς τις Τράπεζες, καθώς, η συντριπτική πλειοψηφία της Κοινωνίας τα παράτησε όταν διαπίστωσε το πόσο κορόιδο τον θεωρούν οι τραπεζίτες.  Αίτημα υπέβαλαν 1.316 (Ραγιάδες).

Απ' όσους Ραγιάδες υπέβαλαν αίτημα στους Τραπεζίτες, ΜΟΝΟ σε 56 ενεκρίθη (από τους τοκογλύφους) η κρατική επιχορήγηση. Ήγουν, ποσοστό ... βράσε ρύζι.

Σε 56 Πολίτες μέσα σε ένα εξάμηνο ! Σε 56 επί συνόλου περί των 3.000.000 πιστούχων που οφείλουν !

Άδωνι, τράβα τώρα το καζανάκι και ψάξε σιγά - σιγά για νέο κόμμα. Θα σου χρειαστεί. 

Μνήμων
 

Υ.γ. 1 Αδ. Γεωργιάδη, η γυναίκα που έριξε το παιδί της από το μπαλκόνι και μετά αυτοκτόνησε, έπαιρνε τα 8 χιλιάρικα το μήνα που παίρνεις ΕΣΥ και οι όμοιοι σου και επειδή βαρέθηκε τις χαρές, αυτοκτόνησε ; Σα δε ντρέπεσαι ξεφτίλα !
2. Άδωνι, πιστεύεις πως μόνο στην Αυστραλία και μόνο στους ... πρωθυπουργούς, λένε "άντε γαμήσου" ;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου