Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Η πιο μεγάλη παρακρατική οργάνωση στην Ελλάδα

Ήταν οι ΑΝΕΛ ! Χωρίς καμία αμφιβολία και στον πλέον καλόβολο τέως ψηφοφόρο τους.



Παραδείγματα ουκ ολίγα αν ψάξει κανείς έστω και ελάχιστα σε διάφορες πηγές για συνεργάτες του, τα ΜΜΕ του, τους δημοσιογράφους του.
Παραδείγματα που τα επισφράγισε ο Καμμένος, έχοντας στενότατες σχέσεις και
συνεργασίες με Ισραήλ.

Καμένες δηλώσεις του Καμμένου, το 2013
Το πιο τραγικό όλων ; Παρέδωσε την αφρόκρεμα των συνεργατών - δημοσιογράφων του και την "τεχνογνωσία" του, στο "πρώτη φορά" αριστερό κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ.
"Παρέδωσε", μεταβίβασε, είτε σε επίπεδο "δημοσιογράφων", είτε κάφρων - τρόλς του διαδικτύου, έτσι, ... για να μη χαθεί ο κόπος του (που ξεπούλησε τους πάντες και τα πάντα μόνο και μόνο για να κάνει ότι είχε εντολή να κάνει. Να ψηφίσει 3ο Μνημόνιο και να -νομίσει- πως θα πάει στην λήθη).

Αλήθεια, για πόσα blogs και sites γνωρίζετε ποιοι είναι πίσω από τον ανώνυμο τίτλο τους ; Σε πόσες συστοιχίες από offshores ανήκουν sites και ... blogs ;Πόσοι "τέως" επώνυμοι με ανεξακρίβωτης προέλευσης περιουσίες, διαθέτουν sites, ελάχιστης επισκεψιμότητας που όμως παίρνουν (ή πιο σωστά, έπαιρναν) διαφημίσεις σωρό ;

Όλοι ξέρουν πως χαλκευμένες "ειδήσεις",οι δημιουργημένες "ειδήσεις" που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα, οι δολοφονίες χαρακτήρων και ίσως και οι κεκαλυμμένοι εκβιασμοί ήταν οι ημερήσιες ατζέντες ορισμένων ... δημοσιογράφων.
Δημοσιογράφων που συνεχίζουν το ... έργο τους, αναφερόμενοι σε ειδήσεις με τον τίτλο "κύκλοι του τάδε και του δείνα" ...

Συνεχίζεται ! 

Μνήμων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου