Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Stefane Chios καλησπέρα. Άργησες 9 χρόνια. Πως κι άρχισες να κελαηδάς για την Attica bank ;

Ορεκτικά
Ήταν κάπου αργά μεσημέρι του 2011 όταν πήγα στα τότε γραφεία της εφημερίδας Δημοκρατία και συνάντησα τον τότε δημοσιογράφο της, Στέφανο Χίο. Ανεβαίνοντας στο όροφο του κτιρίου, εκεί δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, με ανήγγειλαν και 2-3 λεπτά μετά ήλθε στο χώρο ο Στέφανος με τον οποίο καθίσαμε στο μαύρο σαλονάκι του χώρου υποδοχής. 

Του έδωσα ένα set από έγγραφα, ίδιο με εκείνο που είχα προσπαθήσει να δώσω
προγενέστερα στον συγγενή μου δημοσιογράφο John - Γιάννη Κανελλάκη (σε 4 επικοινωνίες μας), ΑΛΛΑ αρνήθηκε να τα παραλάβει. Πριν εμφανιστεί στο κανάλι του Καρατζαφέρη, το Art, όπως κι εσύ Stefane. Λεπτομέρειες για τον John, εδώ.

Κυρίως πιάτο

Και εσένα Stefane και του John όσα του είπα προφορικά, όσα στοιχεία σας έδωσα (και όταν λέω "στοιχεία" εννοώ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!) κάπου σας ... παράπεσαν (;;;)

Ίδιο set με εκείνο που είχα καταθέσει στην Οικονομική εισαγγελία και στον ΣΔΟΕ (και ... χάθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν ο Ανακριτής τα θέσει στο Αρχείο με την ένδειξη "Αγνώστου Δράστου").
Ίδιο set με εκείνο που είχα καταθέσει στην ΤτΕ και με ευχαρίστησε εγγράφως με μια επιστολή λέγοντας "θα τα λάβουμε υπ'  όψιν μας"... 
Και δεν το έλαβαν. Ούτε επί Προβόπουλου, ούτε  επί Στουρνάρα !
Ίδιο set με εκείνο που έστειλα στον κουμπάρο του Παν. Καμμένου των ΑΝΕΛ, στο olympia.gr και το έθαψε.
Ίδιο set με εκείνο που κατέθεσα στην ... κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Καζάκη και στο ΚΚΕ κλπ κλπ

Set που αφορούσαν μαύρες μισθοδοσίες στην Attica bank, δεκάδων εκατομμυρίων €, που -λογικά και λογιστικά- δεν προέρχονταν από "άσπρες" λειτουργίες ... Ή, έστω, "καλύπτονταν" με όχι "άσπρες εγγραφές" ...

Αφού μίλησα για περίπου 5 λεπτά στον Χίο, του είπα : σε εμπιστεύομαι. Πάρε αυτά τα έγγραφα και ο Chios μου απάντησε : "από εδώ και στο εξής, να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ούτε εμένα".

Επιδόρπιο

1. Stefane, καλά τα ακούω και τα θυμάμαι ;
2. John, να λείπουν οι μέσω τρίτων συγνώμες σου. Δεν με αγγίζουν.
3. Χρήστο Μάραντε, τότε γενικέ δ/ντή οικονομικών της Attica bank, ΠΩΣ ΔΙΔΟΝΤΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ; Με τι ισοσκελίζονταν οι λογαριασμοί αυτοί που ήταν -αθροιστικά- δεκάδων εκατομμυρίων € ; Νομίζεις πως ξεχνάει κανείς ; Εργαζόμενος, συνταξιούχος και μέτοχος της ... τράπεζας ;

Συνεχίζεται Stefane, John, Χρήστο και λοιποί ... συγγενείς, μιας και μας έστειλαν εκπομπή σου όπου άρχισες Stefane να κελαηδάς για τα της Attica bank (βλέπε κι άκου εδώ).

Stefane, ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης που έγραφε στο τότε olympia.gr, και το Ψαχτήρι που ατυχώς γι αυτόν, παρακολουθεί κάποιες εκπομπές ... δημοσιογράφων.

Υ.γ. 1. Stefane, κόψε την πρωινή. Οι αλητείες στην ... τράπεζα Αττικής γίνονταν επί -τουλάχιστον- 25 έτη. Όντως όμως. Επί Σαμαρά και Τσίπρα, ξεσάλωσε.
Άμα θες αρκετά στοιχεία, μη με call me Stefane 😉 (που λένε και τα παιδιά των Υπηρεσιών) ... μιας και η Κοινωνία, πλέον, ξέρει ποια είναι τα τέρατα που την κατέστρεψαν. Και όχι από τους ... δημοσιογράφους ! Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

2. Να με χαίρονται όσοι με αγαπούν και ας με φάνε στη μάπα όσοι μας μισούν μιας κι εγώ δεν είμαι το λαμόγιο που έδωσε τον Σάλλα (αφού έφαγε κάτι εκατομμύρια από κοσμάκη και την στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου