Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Από αύριο, "οι φονικές πουτάνες στην ψυχή, των τραπεζών" *

Έτσι σκέφτηκα να στήσω ένα τίτλο για να περιγράψω σε κάθε έναν (ακόμη) χαχόλο ελληναρά, που δεν έχει καταλάβει πως, η περίπτωση της Attica bank, όχι μόνο δεν είναι η μοναδική απάτη στο Ελληνικό ... τραπεζικό σύστημα, αλλά είναι μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ ευκαιρία για να σας γίνει αντιληπτό το ... περιβάλλον στις τράπεζες. 

... περιβάλλον που διανθίζεται από άθλιους, απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, κλέφτες, αλήτες, κοκάκιδες και άτομα με σωματικά και ψυχικά πάθη για τα οποία θα πούλαγαν και τη μάνα τους την ίδια, αρκεί να είχαν μια ακόμη ευκαιρία να πουν "είμαι ο γενικός γαμάω".

Γράφοντας (όλοι μας) στα παλιά μας τα παπούτσια υποδείξεις του στυλ : "θυμήσου τον Γκιόλια",  "σκέψου τι σου  είπε ο Lobby", τα "μη ξεχνάς τους
ατιμώρητους (λες και τιμωρήθηκε κανείς του) εκβιαστές δημοσιογράφους" και τα "σκέψου πόσες ορδές από ... όργανα διαθέτουν κάποιοι αλήτες σε ΟΛΑ τα σημεία της κεντρικής (παρα)εξουσίας"., 

Αρχίζουμε, για να τελειώνουμε, μιας και σκέπτομαι να φύγω για Αλάσκα, όπου θα μαζεύω πεταλούδες αφήνοντάς σας να διαβάζετε ... έγκριτα ΜΜΕ, κουτσομπολιά της Σκορδά και της Μενεγάκη, δοκησισοφίες των Δρούγου & Καλεντερίδη, να βλέπετε συνεντεύξεις με ανύπαρκτα μηδενικά και με οικτρά -ακόμη και για τη νοημοσύνη της τσούχτρας- master of mageiriki, .... την ίδια ώρα που σφάζεστε ρε ανόητοι για μπάλες και σορτσάκια, αντί να κοιτάτε τι Πατριωτική Κληρονομιά θα αφήστε στα παιδιά σας.

Τέλος, όλα όσα θα αναφερθούν μεταξύ των άλλων θα είναι με ονόματα, ήχους, στιγμιότυπα και χάπια (για όσους εκ των "καλών παιδιών" τα έχουν ανάγκη). 

* μην ανησυχείτε. Δεν θα σας ταράξω την νιρβάνα, με τον προτεινόμενο τίτλο. Άλλοι θα το κάνουν.

Upd. Μην έχετε αμφιβολία. Άλλοι θα ασχολούνται στο εγγύτατο μέλλον με τράπεζες, ιδρύματα, πολεοδομίες, κατασκευαστές, οργανισμούς, αποκεντρωμένες διοικήσεις και αποκόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου