Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Από τη μπατσομανία του Ρωμαίου σε εκείνη των Γεροβασίλη και Χρυσοχοίδη

Εξαιρετικός υψηλόβαθμος αστυνομικός μου είχε πει : όταν μπαίνουν κάποια παλιόπαιδα στη σχολή, και φορούν την στολή, βάζουν το όπλο και το γκλοπ στο πλάι, παθαίνουν μπατσομανία.

Τα χρόνια πέρασαν, καταργήθηκαν τα ΜΑΤ και έγιναν ΜΕΑ με μια εντολή του Ανδρέα, μετά καταργήθηκαν τα ΜΕΑ και έγιναν ΥΜΕΤ και πάει λέγοντας. Όσες όμως ονομασίες και αν άλλαξαν, οι ζωώδεις τους αισθήσεις δεν άλλαξαν. Λες και τρώνε ωμό κιμά τα παιδιά, όταν βγαίνουν στους δρόμους θέλουν αίμα επικαλούμενοι τα μισητά "εκτελώ εντολές" και "αν δε το έκανα εγώ, θα το έκανε κάποιος άλλος στη θέση μου".

Τι κι αν ντρέπονται να πουν πως υπηρετούν στα ΜΑΤ ; Τι κι αν λένε στον οικογενειακό τους κύκλο πως είναι αστυνομικοί ; Η αλήθεια είναι πως είναι μπράβοι με την κάλυψη του
εθνόσημου ... (*)

Έτσι, είτε πρόκειται για "προληπτικές συλλήψεις" της Γεροβασίλη, είτε για χύμα τύπους που κάνουν παρέα με παρακρατικούς με κουκούλες προ της εφόρμησης τους, είτε  κάποια ιπτάμενη ζαρντινιέρα πέφτει επάνω σε ένα φοιτητή, είτε σαπίζουν στα χημικά και στο ξύλο γέρους και μαθητές, ΑΥΤΟΙ αγέρωχοι συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους. 


Χωρίς διακριτικά επί των στολών τους, αποδεικνύουν σε κάθε τους ματσουκιά ότι δεν είναι υπάλληλοι του κράτους αλλά μπράβοι με στολή, στην υπηρεσία όσων έχουν καταλάβει την εξουσία μέσω ... εκλογών (της Singular) ...



Και το αποδεικνύουν την ίδια ώρα που κανείς από την Ελληνική Κοινωνία δεν τους σέβεται, δεν τους υπολήπτεται δεν τους πιστεύει (όταν κλαψουρίζουν απολογούμενοι). 

Τελευταίο τους επίτευγμα ; Η επίρριψη ευθυνών σε κάποια οικογένεια στα Εξάρχεια (οικ. Ινδαρέ) όπου τα εργαστήρια του DNA, απέδειξαν πως οι άνθρωποι της οικογένειας που σαπίστικαν στο ξύλο, δεν είχαν καμία σχέση με όσα οι μπράβοι ... διαπίστωσαν και δίκασαν και τους ... καταδίκασαν ... ως άλλοι "δικαστές Ντρεντ".

Ναι. Αυτοί που θέλουν να λέγονται αστυνομικοί, είναι "μπάτσοι" και όχι αστυνομικοί. Μπάτσοι που ξεφτιλίζουν την Ελληνική Σημαία και την υπαγωγή τους στην ΕΛ.ΑΣ.
Και βέβαια, όλες τους οι πράξεις είναι κάτω από τις καλύψεις στρατόκαυλων όπως της Γεροβασίλη, του Χρυσοχοΐδη και πάει λέγοντας. 

Στον αντίποδα ; Μια Ελληνική Κοινωνία που βλέπει, θυμάται και φυλάει.

Ως επίλογο κράτησα το "δεν μας έφταναν όλα, έχουμε τώρα και το Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΛ.ΑΣ. να μας ταλαιπωρεί" που είπε αγαπητός φίλος της ΕΛ.ΑΣ. 
Λάθος του !


Ευτυχείτε 

Επιστάτης και λίγο από Γ.Θ.Κ.


Όσοι ενοχλούνται απ' τα πιο πάνω, μπορούν να χαζεύουν τις απολαυστικές φωτογραφίες του ζεύγους Πατούλη που λάμπει (και δεν είναι μίζεροι σαν την Ελληνική Κοινωνία...)



(* μπράβοι που οι αυτοκτονίες στο ... SSώμα που υπηρετούν, πάνε σύννεφο)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου