Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Παναγιώτη Ρουμελιώτη σου κάνουν νάζια τα πουτανάκια των τοκογλύφων ;

Παναγιώτη Ρουμελιώτη πρόεδρε της attica bank, ήταν 12-6-2016 όταν ανάρτησα το :  Ήταν έγκλημα εκ προμελέτης. Και εσύ τι ρόλο έπαιξες Παναγιώτη ; Ο ΓΑΠ ; Οι άλλοι ; 

Τότε Παναγιώτη δε σου κρύβω ότι δέχθηκα πληθώρα επικρίσεων ακόμη και από τον στενό μου κύκλο διότι στήριξα πάγια μου πεποίθηση (για την Ναζιστική Ε.Ε.) επάνω σε γνωμοδοτήσεις σου.

Σήμερα όμως που πάνε να σε ξηλώσουν, θα συνεχίσω το θέμα λέγοντάς σου :

  • "μήπως είδες πλέον τώρα ποιοι κάνουν κουμάντο στην τράπεζα Αττικής ; 
  • είδες τι ρόλο έπαιξαν και παίζουν οι βρωμιάρηδες που είχαν προσεταιριστεί τότε το ΠΑΣΟΚ και σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ ;  
  • είδες -έστω τώρα- τι "καμάρια" εξέτρεφε το IMF, η Ε.Ε. και το ΠΑΣΟΚ ;"
Διότι δεν θα πρέπει να γελιέσαι Παναγιώτη. Ρεμάλια που είχες προ ολίγου καιρού για να σου καθαρίζουν τα παπούτσια, είναι αυτοί που σήμερα ζητάνε (εμφανώς και αφανώς) το ξήλωμα σου. 
Ρεμάλια που θέλουν να συνεχίσουν να προστατεύουν κλέφτες και απατεώνες των Δημόσιων Ταμείων, ΔΕΚΟ και του γενικότερα του Ελληνισμού.

Προσωπικά, δεν σε έχω για τόσο εύκολο αντίπαλό τους. Και μάλιστα θα πω ότι είσαι παλιά καραβάνα, για κάτι τέτοιους λεμέδες της οκάς. Είτε είναι συνδικαλΗστές, είτε ... στελέχη, είτε εξωτερικοί συνεργάτες !

Έχοντας πάντοτε (μέχρι Δικαίωσης) αντιπαλότητα με το τέρας που υπηρετείς Παναγιώτη, αλλά παραμένοντας πάντοτε δίκαιος !


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Υστερόγραφα

Παναγιώτη, αν ξηλώσεις 11 άτομα από τις πέριξ σου ... υπηρεσίες, θα δεις πως θα αλλάξουν όλα στο εκεί περιβάλλον. "Περιβάλλον" που :

α) άμεσα θα κάνει τους εργαζόμενους να ΜΗΝ έρχονται καθημερινά βλαστημώντας την ώρα και την στιγμή που βρέθηκαν εκεί μέσα
β) θα προκαλέσει το κάθε εξαπτέρυγο των 11 να πάει στον διάβολο ή να το βουλώσει οριστικά και αμετάκλητα
γ) θα σε εμπιστευτεί το προσωπικό ώστε να μάθεις σημεία και τέρατα για διάφορες ... καταστάσεις. Από παμπάλαιες μέχρι "ολόφρεσκες".

Μπορείς ; αν ναι, διάλυσε την δράκα και δημοσιοποίησε το κάθε τι. Μην ανησυχείς. Δε θα χαθεί η ... αίγλη της bank ...

Αν όχι, πάρε ότι έχεις και πήγαινε στην Εισαγγελία διαφθοράς για να τα καταθέσεις και μετά δημοσιοποίησε τα ! 
Αν σου αρνηθούν την δημοσιοποίηση τα εδώ ... δημοσιογραφικά γραφεία (βλ. παπαγάλοι) υπάρχουν δίαυλοι. Πίστεψε με. Και δεν εννοώ bloggers.

Πρόσθετα σχόλια Upd
  1.  σε όποιο "καλό παιδί" του περάσει από το νου ότι "γράφω σε ανύπαρκτο ακροατήριο", μια κουβέντα μου ας κρατήσει. Κούνια που σας κούναγε απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου.
  2. PwC προσλαμβάνεις προσωπικό ; Και αν ναι, πρέπει να έχει διατελέσει Τραπεζίτης & λογιστής ; (δεν εννοώ τραπεζικός)
  3. Όσοι θαρρούν ή βαυκαλίζονται με το ότι, η (παράνομη) απόλυσή μου από την attica bank αφορούσε "προσωπικό θέμα" πάνε να κρύψουν μια τεράστια αλήθεια που αφορά το σύνολο του Ελληνισμού, την Κοινωνία και τους Τραπεζίτες. Όμως δεν τους περνάει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου