Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Η ... μεγάλη νίκη του κοινωνικού κράτους στο ελλάντα

Διάβασα προ ημερών το Αισθάνομαι την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσω την κυβέρνηση για την ΜΟΝΟ κατά 90% αύξηση της τιμής στο φάρμακο και αναρωτιέμαι αν έδωσες σημασία στην ετικέτα με την νέα τιμή της ασπιρίνης όπου αναφέρει "ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης".

Ίσως να μη ξέρεις και γι αυτό θα σου πω δύο πραγματάκια για να τα μάθεις κι εσύ.
Εν έτη 2019 και επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (μη γελιέσαι από το θέατρο του Καμμένου, ακόμη κυβερνούν μαζί), τα φάρμακα έχουν "ενδεικτική τιμή" που σημαίνει ότι τα φαρμακεία πωλούν σ'  ότι τιμή επιθυμούν, έχοντας μια τιμή βάσης. Αυτή που αναφέρεται ως "ενδεικτική" !

Έτσι, σου λέω πως, το φάρμακο ευρείας κυκλοφορίας Medrol που είναι κορτιζονούχο σκεύασμα, ΜΠΟΡΕΙ να αναφέρει ως τιμή επάνω στο κουτάκι του 2,90 € αλλά η τιμή που το πουλά (συγκεκριμένο) Φαρμακείο είναι 6,50 €. Όπως σε ανάλογη τιμή το πουλάνε κι άλλα Φαρμακεία.

Επειδή κατοικώ στο εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια και βρέθηκα εδώ για λίγες μέρες

θεώρησα πως ήταν λάθος του Φαρμακοποιού η κατά 240% αυξημένη τιμή του φαρμάκου και αρχικά απευθύνθηκα στον ίδιο τον Φαρμακοποιό που με την σειρά του με ενημέρωσε ότι έτσι γίνεται πλέον.  Το κάθε Φαρμακείο πωλεί πλέον (επί ΣΥΡΙΖΑ) σε ότι τιμή θέλει το φάρμακο. 

Εκεί σκέφτηκα πως ήταν απάτη του Φαρμακοποιού και κρατική κάλεσα κάποια υπηρεσία ελέγχου της αγοράς όπου και από εκεί με ενημέρωσαν πως πλέον τα Φαρμακεία πωλούν σε ότι τιμή γράφει ο υπολογιστής τους και όχι στην αναγραφόμενη επάνω στο κουτί του σκευάσματος.


Να χαιρόμαστε το Κοινωνικό Κράτος των συμφερόντων στο ελλάντα φωνάζοντας : 
... Heil ναζιστοκέφαλοι κυβερνήτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας
... Heil ... Κυβερνήσεις των επιχειρηματιών και της Γερμανικής Ελλάδας
... Heil Ραγιάδες, που τρέχετε ξωπίσω από πουλημένους και προδότες που σας διαλύουν ενώ είναι ανύπαρκτο το Κοινωνικό κράτος.
... Heil στου ... ιατρικούς επισκέπτες, στους τοκογλύφους, στους Τραπεζίτες και σε άλλα πολλά ...

Και που 'στε Ραγιάδες ; Πείτε κι ένα Heil Αγκέλα Μέρκελ για να δέσει το παντεσπάνι που τρώτε καθημερινά ...

Φ.Τ.

Σχόλιο Γ.Θ.Κ. όχι δεν το γνώριζα, αλλά όντως το διασταύρωσα με μια επίσκεψή μου σ' ένα Φαρμακείο και με 2-3 ερωτήσεις μου. Όντως !!! Να τους ... χαιρόμαστε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου