Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Όταν ο Καραμολέγκος έχανε εκατομμύρια από τον Μαρινόπουλο

Στα μέσα του 2016 ξέσπασε ένα τεράστιας κλίμακας για τα Ελληνικά δεδομένα. Αυτό του Μαρινόπουλου που αφού φόρτωσε εμπορεύματα στα ράφια των μαγαζιών του, αφού έστειλε τις εισπράξεις στην αραπιά, την έκανε με πλάγια βηματάκια αφήνοντας περί τους 11.000 εργαζόμενους στη (μαύρη) μοίρα τους. 

Μαζί όμως με τους χιλιάδες εργαζομένων, επλήγησαν και πολλές χιλιάδες προμηθευτών του Μαρινόπουλου, με κορυφαίο (σε ποσό) τον Καραμολέγκο που ο "πονηρός", ο Μαρινόπουλος, τον "έβαλε μέσα" κατά 10,8 εκ euro.

3 χρόνια μετά όλοι έχουμε κάποιες απορίες όπως :

  • τι απέγινε τον Μαρινόπουλο ;
  • τι απέγινε με την τεράστια (κλεψιμαίικη) ... περιουσία του ; 
  • τι απέγιναν τα τρομακτικά δάνεια του στις τράπεζες ; αποπληρώνονται ; ανακυκλώνονται ;
  • τι απέγιναν οι πιστωτές - προμηθευτές του (όπως ο Καραμολέγκος) ; Πληρώθηκαν ; Πως κάλυψαν αυτές τους τις ζημίες ; Εισέπραξαν χρήματα ; Λογιστικά ; (καταλόγισαν αποσβέσεις - ζημίες) ;

Συζητώντας με διάφορους αναλυτές της Αγοράς αντιπαρερχόμαστε τη σκέψη "ο εξαιρετικός επιχειρηματίας Καραμολέγκος πρέπει να πούλησε τόσα ψωμιά στον Μαρινόπουλο που αν τα βάλεις το ένα πίσω από το άλλο, φτάνεις στη Σελήνη", έχουμε απορίες διότι είναι αμαρτία από το Θεό, για καλούς επιχειρηματίες, να αντιμετωπίζουν τέτοιες ζημίες, ευχόμενοι να μη τις ξανά πέσουν σε άλλη "λούμπα" καθώς "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου