Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου (Γαμβρίλη) *

Το πρωί της 1-2-2019 μπήκα στο κτίριο του Εφετείου Αθηνών. Για 96 φορά σε δικαστικό χώρο, μέσα σε 8 έτη και 14 ημέρες (λόγω των "παραδειγματικών μου διώξεων" από τα λαμόγια της Attica bank). Μπήκα, όχι από την "βομβαρδισμένη πόρτα", αλλά από την άλλη. Με το σκαλάκι που θέλει την προσοχή του. 

Αφού σκόνταψα, μη υπακούοντας στην έγγραφη εντολή "προσοχή στο σκαλί",

ανέβηκα στον πρώτο όροφο. Εκεί έπεσα μούρη με μάπα με τον τέως επιθεωρητή της τράπεζας Αττικής. Τον Γιώργο Μαμαλουγκα.

"Καλημέρα κύριε Κανελλάκη" μου είπε χαμηλόφωνα και συνωμοτικά (όπως ξέρει να πραγματεύεται και να χειρίζεται καταστάσεις)  το επιθεωρητή όπου έλαβε μια μεγαλόφωνη απάντηση του στυλ "άντε πάγαινε ρε απ' εδώ". 
Ο Γιώργος, ως ευπειθές άτομο που ήταν μια ζωή, όντως "πήγε" και μάλιστα σβέλτα θα έλεγα, προς την πίσω πλευρά του κτιρίου. 

Περίμενα και άρχισα να μετρώ παρουσίες από τους Αττικάνους (για αυτό το θέμα όταν θα μιλήσω, θα το πάω μακρόσυρτα).  Όντως μετά από λίγο, ήλθαν τα μισθωμένα στελέχη της τράπεζας και μάρτυρες κατηγορίας μου ο Στέλιος Αναγνωστάκης, η Βασιλική Μπράμη, ο Νίκος Δαυίδ καιιιιιιιιιιιιιιιι (ταρατατζούμ, εδώ κτυπάμε ταμπούρλα) ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!

Ναι κυρίες και κύριοι, ο ένας, ο μοναδικός, ο ταλαντούχος και ανυπέρβλητος ΠΡΟΕΔΡΟΣ της τράπεζας Αττικής. Ο Ιωάννης Γαμβρίλης
Ε ... χμμμμ, ... τέως πρόεδρος για την ακρίβεια μιας και τον "έφυγαν" νύχτα προ 2  ½ ετών. 

Τελικά, κάπου κατά το τέλος της δικασίμου ημέρας ήλθε και ο λογιστής της παρέας της τράπεζας. Ο Χρήστος. Ένας είναι ο Χρήστος. Ο Μάραντος.

Εν συντομία τώρα, η δικάσιμος ημέρα διακόπηκε για την 12-3-2019. Την επομένη της Καθαράς Δευτέρας. Που τρώμε τους χαλβάδες.

Στα παραλειπόμενα της ημέρας, είδα δημοσιογράφους, επώνυμους ... τεράστιους επιχειρηματίες (με ζάμπλουτες offshore στα νησιά Κέιμαν και εταιρείες που έχουν υπαχθεί στο πτωχευτικό δίκαιο στο ελλάντα)  "κηπουρούς" στην αυλή του προδότη ΓΑΠ όπως τον δικηγόρο Νικόλα Κανελλόπουλο, που πλέον ... περιποιείται την αυλή του ΣΥΡΙΖΑ κλπ

Στην φωτογραφία της κορυφής, ένα παιδί μετράει (όχι τ' άστρα, αλλά) 1,6 δισ (€) μυρμήγκια που περπατούν στο μάρμαρο (που πλήρωσε ο "μαλάκας" ελληνισμός). Πρόεδρος τράπεζας να ήταν, κλητήρας να ήταν, δε ξέρω. 

* ο τίτλος δανεισμένος από το ομώνυμο πολιτικοοικονομικό θρίλερ του 1976 που πραγματεύεται ΤΟ σκάνδαλο Γουότεργκέιτ
Βλέπεις στην Αμερική ΤΑ σκάνδαλα έφτασαν στην Δικαιοσύνη. Ακόμη και για τους προέδρους. Εδώ, όχι. ΑΚΟΜΗ.

Υ.γ. Οι μάρτυρες κατηγορίας μου Χρυσάφω Λεπεσιώτου και Κωνσταντίνα Κορακιανίτη, δεν ήλθαν. Γιατί άραγε ; Αύριο η συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου