Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Η ΕΡΤ θέλει να πιστεύουμε μόνο τα εγκεκριμένα sites ...


Σύμφωνα με την ΕΡΤ όσοι δεν διαβάζουν, δεν βλέπουν και δεν πιστεύουν όσα λέει το ευρωκοινοβούλιο και οι εδώ μαριονέτες του (κυβέρνηση και ... δημόσια τηλεόραση), είναι εχθροί ή παραπλανημένοι από "εικονική πραγματικότητα".

Πιστή στο πνεύμα της γκεμπελικής προπαγάνδας της Ε.Ε. και του ΣΥΡΙΖΑ η ΕΡΤ, η κρατική ΕΡΤ, έδωσε ... στοιχεία για το πως μπορούμε να βλέπουμε

στην οθόνη μας (μέσα από ένα video) τον Πούτιν ή την Αγγλίδα Μέι, τον Τράμπ να λέει κάτι, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας ηθοποιός που, μέσα από επεξεργασία εξελιγμένων προγραμμάτων σε pc's, εμφανίζεται ως Πούτιν, Μέι, Τράμπ κλπ.

Τέλος, μεταξύ των άλλων, ο ... δημοσιογράφος τόνισε την "αγωνία των <<θεσμών>>" (εννοώντας τους τοκογλύφους και την Ε.Ε. που βάφτισαν ως <<θεσμούς>> οι νεοΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ) για την μη παραπλάνηση των μαζών των Λαών της Ευρώπης που ίσως μέσα από ψεύτικη ενημέρωση (με τον ανωτέρω τρόπο που περίγραψε η ... πάντοτε αληθινή ΕΡΤ) επιθυμούν την διάλυση της Ε.Ε.

Άψογα. Τέλεια. Ομολογώ ότι η ΕΡΤ κατάφερε ακόμη μια φορά να μας εκπλήξει μέσω του ... σκεπτικού της όπου θέλει να μην είμαστε γίδια που πιστεύουμε οτιδήποτε δεν γράφεται στην ΑΥΓΗ, στην Εφημερίδα των Συντακτών, στη σελίδα του ευρωκοινοβουλίου, στα γερμανικά sites και σε ότι δεν λέγεται από τα χείλη της Χίτλερ. Της Μέρκελ ήθελα να πω.

Αυτή η ΕΡΤ πρέπει να σιγήσει. Οριστικά και αμετάκλητα μιας και ΔΕΝ εκφράζει τον Ελληνισμό, ΔΕΝ μεταδίδει ειδήσεις αλλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας και απευθύνεται σε ακόμη ηλιθίους ΠΑΣΟΚους που πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΠΑΣΟΚ και που πιστεύουν ότι αύριο θα υπάρχουν ακόμη ...

Πρόταση προς την σημερινή ΕΡΤ. Πάψτε να βλέπετε ταινίες όπως τα : Terminator, Lord of Rings, Star trek μιας και επηρεάζουν τον απειροελάχιστο εγκέφαλό σας αφού προγράμματα όπως τα Autodesk 3dsmax, Autodesk Maya, V-Ray, Eyeon Fusion και γενικά όλα τα VFX προγράμματα βρίσκονται και μέσα στις εγκαταστάσεις σας αλλά και μέσα στα κέντρα που σας δίνουν διαταγές για να αποπροσανατολίσετε τον Ελληνισμό.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης με την βοήθεια του 3v@n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου