Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ύβρις γὰρ ἐξανθοῦσ' ἐκάρπωσε στάχυν ἂτης

Με αδικήσατε αφόρητα παλιάνθρωποι. Όπως κι άλλους. Όπως σκοτώσατε (με εγκεφαλικά, καρκίνους και εμφράγματα) κι άλλους πολλούς.
Με αδικήσατε απίστευτα και προσπαθήσατε κατ'  επανάληψη να με εξοντώσετε. Όχι μόνο οικονομικά. Όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και βιολογικά.  Δε το

καταφέρατε. 

Και όταν είδατε ότι δε το καταφέρνετε, τότε βάλατε μπροστά τα "μεγάλα μέσα". Την απόπειρα απαξίωσης μου. 

Μέχρι που σας "σπίκαραν" πως ότι διαθέτω, ότι έχω, όσα γνωρίζω εγώ και ο κύκλος μου, είναι σε ασφαλή χέρια. Στο εξωτερικό. 
Και αυτό έγινε μετά από διαρροή δική μου. Στα κατάλληλα "παιδιά". Όχι σ' αυτά που παρακολουθούσαν επί περίπου 7 έτη τις επικοινωνίες μου. Όχι στους μπασκίνες σας (άτομα που χρησιμοποιούν την Στολή τους ή που δέχονται εντολές από παράκεντρα ... εξουσίας) που προσπάθησαν να με φοβερίσουν. Όχι στους ξαφνικούς έρωτες που σπέρνατε. 
Σε άλλους. Και μάλιστα στα "πνευματικά σας σπλάχνα". 

Και τότε καταλάβατε πως δεν παίζω. Και εκεί ρίξατε επάνω μου κι άλλα ρετάλια. Αρσενικά και θηλυκά. Αλλά ούτε και αυτό σας έκατσε, είτε εμφανίζονταν ως "σύμμαχοι" είτε ως "φίλοι", γκόμενες και συμπαραστάτες. 

Θεωρούσατε ότι, όταν δεν μίλαγα, όταν δεν έγραφα, δεν ακουγόμουν, πως ήμουν κουρασμένος, χωρίς να σας περνά από το νου ότι ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ έκανα τα περισσότερα. Χωρίς κινητά και χωρίς mails, άθλιοι. 

Όταν το καταλάβατε κι αυτό, βάλατε να με πλησιάσουν διάτρητοι και πουλημένοι ... δημοσιογράφοι, ... πολιτικοί, ... συνδικαλΗστές, και γενικά τσούλες απ' αυτές που συνηθίζετε να πληρώνετε με μαύρο χρήμα. Ούτε αυτό σας έκατσε. 

Και τότε ;
Και τότε αρχίσατε το παιχνίδι του αιτήματος συχώριου. 

Ειδικά αυτό το τελευταίο να το διαγράψετε από το νου σας μιας και η αδικία σας ήταν τεράστια. Τόση που θα σας πάω μέχρι την κόλαση και μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από την Δύση !

Πως άραγε ;
Έχω άλλα στοιχεία για την τράπεζα σας που λήστεψε Δημόσια Ταμεία, Πολίτες και οντότητες που επένδυσαν πάνω της εκτός απ΄ όσα ξέρετε πως έχω ;
Και αν έχω τα έχουν κι άλλοι ;
Και δε μιλώ για το προχθεσινό που ο ΕΦΚΑ προτίθεται να σηκώσει τις καταθέσεις του (εκ ποσού 200 εκ €) από εσάς. Δε μιλώ για τις συμφωνίες (;;;) στα ομολογιακά δάνεια. Δε μιλώ καν για τις off-shores ...

Θα τα δείτε όλα συμμορίτες. Θα σας ρωτήσουν. Θα απολογηθείτε και Εκεί, στις Δίκες σας, θα με βλέπετε απέναντί σας. Και εμένα όπως και άλλους που προσπαθήσατε να τους διαλύστε. Αλλά ούτε σ' αυτούς το πετύχατε.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης


Υπόμνημα :
https://www.protothema.gr/Attica Bank: Ποινικές διώξεις για παράνομα δάνεια 

https://www.zougla.gr/Ποινικές διώξεις για τα "θαλασσοδάνεια" της Attica Bank 

https://www.newsbomb.gr/Ποινικές διώξεις για τα δάνεια της Attica Bank 

http://www.kathimerini.gr/Ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για τα δάνεια της Attica Bank 

https://tvxs.gr/Κακουργηματικές διώξεις για ζημιογόνες δανειοδοτήσεις της ATTICA BANK 

https://www.ethnos.gr/Ποινικές διώξεις για τα επισφαλή δάνεια της Attica Bank

http://bankingnews.gr/Ποινικές διώξεις για επισφαλή δάνεια της Attica Bank, συνολικής αξίας 60 εκατ. ευρώ 

http://directnews.gr/Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τα "θαλασσοδάνεια" της Attica Bank 

https://www.documentonews.gr/Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για επισφαλή δάνεια της Attica Bank 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου