Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Στη Ελληνική πραγματικότητα η βαρύτερη προσβολή δεν είναι το "σκατόψυχος". Ο κοινός παρανομαστής.

Υπάρχουν άτομα που, μέσα στην δυσωδία των Μνημονίων, έβγαλαν τον "καλύτερο" εαυτό τους ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ προασπίζοντας τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των Ναζί της Ε.Ε. 
Άτομα που συνύφαναν το όνομα τους με την χειρότερη του "σκατόψυχος" έννοια.



Στουρνάρας - Βενιζέλος
Για όλα αυτά δεν έφταιξε και δεν φταίει κανείς άλλος πέραν της απραξίας των επιφορτισμένων με την ευνομία Λειτουργών του Κράτους που ως άλλοι Πιλάτοι, ένιψαν τα χείρας των, αφήνοντας ένα Λαό, ένα Έθνος να αποσυντίθεται, να λιώνει, να πεινάει και να πονά, πότε τρομοκρατώντας τον, πότε λιανίζοντας τον με "αποφάσεις των και πότε εκτελώντας τον με τις (δήθεν) αυτοκτονίες.

Στουρνάρας - Προβόπουλος
Πέραν των μιασματικών αυτών δολοφόνων, των ιζημάτων της ατιμωρησίας και της ανοχής, σημαντικότατο ρόλο έπαιξαν και παίζουν και υποκείμενα που στο όνομα των (δήθεν) ανεξάρτητων αρχών, εκτελούν με βολή στην παρεγκεφαλίδα κάθε ικμάδα ζωής της Χώρας. 

Στουρνάρας - Τσίπρας
Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά τα καθιζήματα και οι Μαριονέτες του κΥνοβουλίου όπου σηκώνονται στο ένα πόδι τους σε κάθε ανάλογο κέλευσμα του πραγματικού γκαουλάιτερ επί της Επικράτειας. Του εκάστοτε προέδρου της ... τράπεζας της Ελλάδος.

Μητσοτάκης - Στουρνάρας
Στα χείλη κάθε βρωμιάρη και διασπαστικού τέρατος βρίσκεται μόνιμα μια ερώτηση "τι κάνει για να αντιδράσει ο λαός ;".
Η πραγματικότητα είναι ότι, αν παρακάμψουμε τις μερικές εκατοντάδες Μαριονέτες και τα ποταπά φερέφωνα τους μαζί με μερικές δεκάδες "οικογένειες" που νέμονται τον Πλούτο της Χώρας (βιομηχανικό κεφάλαιο, ανθρώπινο κεφάλαιο, ζωικό και παραγωγικό κεφάλαιο), Αυτός, ο Λαός περιμένει. Και θα δείξει σε κάθε πυώδες φλέμα τι θα πει εκδίκηση και τι θα πει Εθνική Μνήμη.


Στουρνάρας - Δραγασάκης - Τσακαλώτος
Και τότε κάποιοι λιμοκοντόροι κλαίγοντας θα ζητούν βοήθεια από αλήτες Ναζιστές σαν τον Ντράγκι, την Νουί, τον Γιούνκερ, τον Μοσχοβισί, τον Σουλτς.και όλα τα τραπεζικά στελέχη-υποκείμενα της υφηλίου.
Όμως οι "σωτήρες τους" δε θα μπορούν να τους βοηθήσουν μιας και θα είναι στο "σκαμνί" για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Παπαδήμος - Στουρνάρας
Σας φαίνονται απίθανα και απίστευτα όσα γράφονται σ' αυτές τις αράδες ; 
Πιστεύετε τις εγκληματικές καθοδηγήσεις των δημοσιοΚάφρων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των δημοσκοπήσεων ;

Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε. 
Όχι στην επερχόμενη συγκυβέρνηση, αλλά στην "Επόμενη Μέρα".


Ζήτω η Δημοκρατία.
Ζήτω το Ελληνικό ιδεώδες.
Θάνατος στην Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση
#the_end_of_EU_is_near


Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου