Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Στουρνάρα λες ΨΕΜΑΤΑ πως το "κλειδί" της χορήγησης στον Πολάκη από την attica bank είναι η εκτίμηση του Μηχανικού

Εις το όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Κοινού Καλού του Ελληνικού Λαού αναρτώ το κατωτέρω έτσι ώστε να αποδειχθεί σε ΚΑΘΕ Έλληνα Πολίτη ότι η ΤτΕ ψεύδεται ασυστόλως σε βάρος του Ελληνισμού όταν "κρίνει" ότι το δάνειο Πολάκη δόθηκε νομότυπα επικαλούμενη ως "κλειδί" την εκτίμηση του Μηχανικού που έκανε την εκτίμηση επί του ακινήτου του Παύλου Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφία 1


Συμπολίτες, την 18-1-2011 μετά από 13 απανωτές μεταθέσεις - αποσπάσεις σε διάστημα 15 μηνών που συνοδεύονταν με την ραγδαία καταβαράθρωσή μου ως επαγγελματίας, την ίδια ώρα που είχα αξιολογήσεις με βαθμούς 9άρια και 10άρια (με άριστα το 10) απολύθηκα παρανόμως και αντικαταστατικώς (χωρίς καν να περάσω από Πειθαρχική διαδικασία) κατόπιν δύο μηνύσεων που μου έκανε η Attica bank. 

Η πρώτη αφορούσε την συκοφαντική δυσφήμιση της αμώμου Attica bank και η δεύτερη την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων (σ.σ. ποιων, πως και πότε άραγε) δεδομένων του τότε δ/ντή λογιστηρίου της τράπεζας και αμέσως μετά την απόλυσή μου προαχθέντος σε βαθμό γενικού δ/ντή οικονομικών της τράπεζας, Χρήστου Μάραντου που ήταν και παραμένει η αιχμή του δόρατος και το "πρωτοπαλίκαρο" της τράπεζας σε βάρος μου.

Απόδειξη του ΨΕΜΑΤΟΣ της ΤτΕ για τις εκτιμήσεις των Μηχανικών της attica bank για το δάνειο στον τραμπούκο Πολάκη


Μέσα στη δεύτερη μήνυση που μου κατέθεσε η τράπεζα Αττικής περιλαμβάνεται και το Δημόσιο Έγγραφο (τεκμήριο) Τ34 που το επισύναψε η τράπεζα για να

επιτείνει τους ισχυρισμούς της σε βάρος μου. 

Στη σελίδα 3 του Τ34 αναφέρεται η χορήγηση ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ εκ ποσού 180.000 € με την εγγραφή προσημείωση 233.000 € επί αγοραζομένου οικοπέδου (βλέπε ανωτέρω φωτογραφία).

Στη σελίδα 4 το Τ34 αναφέρεται ότι με το ... στεγαστικό αυτό δάνειο (των 180.000 €) θα πρέπει να εξοφληθούν οφειλές του Χρήστου Μάραντου σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ  στην  Attica bank αλλά και οφειλές του σε άλλες τράπεζες (σ.σ. πόσα ήταν άραγε ; θα τα δούμε πιο κάτω), όπως και τα στοιχεία του Μηχανικού που έκανε την εκτίμηση επί του ... αγοραζομένου οικοπέδου ...
Βλέπε κατωτέρω φωτογραφία :


Φωτογραφία 2


Στην ίδια σελίδα του Τ34 αναφέρεται ΚΑΙ το ότι το οικόπεδο είναι επιφάνειας 1734,84 τμ και πως η εκτιμητής Μηχανικός το εκτίμησε ως Εμπορικής αξίας 260.226 € !!!!


Φωτογραφία 3


Αν έχετε απορία χειμαζομένοι από την Τραπεζοκρατία Έλληνες Πολίτες για το ΠΟΥ ευρίσκεται το εν λόγω οικόπεδο με την Κολοσσιαία αξία, κάνετε λίγη υπομονή !!!

Στην σελίδα 6 του Τ34 αναφέρονται αναλυτικά τα δάνεια -οφειλές του πρωτοπαλίκαρου Τραπεζίτη της attica bank Χρήστου Μάραντου όπου έχουν ως εξής :

Visa Attica bank με πιστωτικό όριο (Π.Ο.) 5.000 € και υπόλοιπο 3.009,68 €
Ελεύθερο δάνειο Attica bank με Π.Ο. 34.600 € και υπόλοιπο 299,22 €
Ελεύθερο δάνειο τράπεζας     με Π.Ο. 2.935  € και υπόλοιπο 2,961 €
   -//-           -//-       -//-            με  Π.Ο. 2.934 € και υπόλοιπο 2.653 €
   -//-           -//-       -//-            με  Π.Ο. 2.100 € και υπόλοιπο 2.096 €
   -//-           -//-       -//-            με  Π.Ο.2.986  € και υπόλοιπο 2.986 €
προσωπικό δάνειο -//-             με Π.Ο. 18.700 € και υπόλοιπο 15.629 €
Visa                       -//-             με Π.Ο. 7.200 € και υπόλοιπο 7.316 €
Visa                       -//-             με Π.Ο. 3.000 € και υπόλοιπο 3.355 €
Visa                       -//-             με Π.Ο.15.000 € και υπόλοιπο 17.798 €


Σύνολο οφειλών :  58.102,90 € που θα αποπληρώνονταν με το ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟ (Επιτόκιο 1% + 2,5% !!!) ... ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ... 

Παροχή δηλαδή που ελάχιστοι Έλληνες Πολίτες δύναντο να απολαύσουν  ... AKOMH KAI ΠΡΟ των Μνημονίων !!!

Αλήθεια, το αναφερόμενο στην φωτογραφία -2- προσωπικό δάνειο των 80.000 € που αναφέρεται στην ανάλυση οφειλών του εξεταζόμενου Μάραντου ; ΠΟΥΘΕΝΑ ! 

Ενώ θα έπρεπε να αναφέρεται έστω κι αν είχε μηδενικές οφειλές !!!! (κύριοι ... αναλυτές και ... στελέχη της attica bank) !



Φωτογραφία 4

Εδώ κάλλιστα, στον ΚΑΘΕ Έλληνα Πολίτη γεννάται μια απορία. Τι ... είδους στεγαστικό 180.000 € είναι αυτό που ... αγοράζει οικόπεδο ενώ από το ποσόν των 180.000 € θα κρατηθούν 80.000 € για να αποπληρωθούν προσωπικά - καταναλωτικά δάνεια εκ ποσού 80.000 € όπως λέγει η αρχική σελίδα και εκ ποσού  58.102,90 € όπως αναλύει η σελίδα 6 του Τ34 που είναι έγκριση της Attica bank  ;;;;

Πάμε τώρα στο ΟΥΣΙΩΔΕΣ του θέματος !

Στην σελίδα 7 του Τ34 υπάρχει η εξής αναφορά για την εκτίμηση του Μηχανικού Μαρλαντη όπου σύμφωνα μ αυτή : 

Φωτογραφία 5

Δηλαδή, 
  • ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1734,84 τμ στο Βασιλίτσι Κορώνης,
  • αξιολογήθηκε ως αξίας 260.226 €, (σ.σ. ούτε στην πλατεία Συντάγματος να ήταν το οικόπεδο ...)
  • δόθηκε ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟ (με 3,5% επιτόκιο) ΔΑΝΕΙΟ 180.000 € 
  • από τα οποία τα 80.000 € ή τα 58.102,90 € θα κρατούνταν για αποπληρωμή καταναλωτικών και προσωπικών δανείων (σ.σ. ακόμη ΔΕΝ έχω καταλάβει ΑΝ το αναφερόμενο στην φωτογραφία -2- δάνειο είχε υπόλοιπο ή όχι και ας έχω παρουσία στο Credit στις χορηγήσεις επί 25 έτη) !!!!

Το "τεκμήριο 34" και η συνολική έγκριση στεγαστικού βρίσκεται κάνοντας κλικ εδώ.

Απορία ; Από που και ως που άραγε ήταν στεγαστικό ένα δάνειο που θα αποπλήρωνε -στη συντριπτική του πλειοψηφία- άλλα δάνεια ( ;;; ) της Attica bank προς τον γενικό οικονομικό της διευθυντή,  για την οποία η ΤτΕ μου είχε απαντήσει μετά από καταγγελία μου σ' αυτή  "θα το λάβουμε υπόψη μας στην αξιολόγησή της τράπεζας Αττικής.

Φωτογραφία 6



Επανερχόμενοι στο ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ χατιρικό δάνειο στον Π. Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ εκ ποσού 100.000 € όπου η ΤτΕ "διαπίστωσε" πως "το κλειδί της εκταμίευσης ήταν η εκτίμηση του Μηχανικού - εκτιμητή" μετά από τα ανωτέρω, έχει κανείς σας Συμπατριώτες καμία απορία πως λειτουργούσαν ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ οι "εκτιμήσεις" στην Attica bank ;;;; (και όχι μόνο)

      Ξεκάθαρα πλέον
Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

Παρανόμως και αντικαταστατικώς απολυμένος από την Attica bank και σε 8ετή δικαστικό αγώνα με τα λαμόγια της (διότι δεν υπέγραφα τέτοια ... δάνεια). 

Καταστάσεις που ζω διότι οι μεγαλομέτοχοι της τράπεζας, οι Μηχανικοί του ΤΕΕ και του ΤΣΜΕΔΕ, δηλαδή ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της Τράπεζας Αττικής, ποιούν την νήσσαν ... ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι !

Θα επανέλθω με άλλα δάνεια ... στεγαστικά, ενός τοκογλύφου από τα Μελίσσια όπου, τράχαλοι στη μέση του πουθενά στην Λακωνία βαφτίζονταν ως δαύτον και από μεγαλοστελέχη της διοίκησης, ως πανάκριβα οικόπεδα και ήθελαν να τα υπογράψω. 
Υποθέσεις για τις οποίες, ενώ είχα ενημερώσει τον Εσωτερικό Έλεγχο  ... της Ομάδας Πάνου Καμμένου (πριν κάνει τους ΑΝΕΛ) και την Περιφερειακή διεύθυνση (με τα παλικάρια της Μονής Βατοπεδίου), εκείνοι έκαναν πως δεν άκουγαν ...


Υστερόγραφο :

Για την Ιστορία αναφέρω πως, τα θρασίμια της Τράπεζας, ο Χρήστος Μάραντος και ο δικηγόρος του Αδαμάντιος Μπασαράς (του δικηγορικού γραφείου Ιωάννη Μαντζουράνη) είχαν το θράσος να πουν : δε τα βάλαμε εμείς στο φάκελο αυτά τα στοιχεία (σ.σ. το Τ34), μόνο που τους διέψευσε η ίδια η μήνυση της τράπεζας που τα περίγραφε. 
Μήνυση που μου έκανε ΠΡΩΤΑ η Τράπεζα Αττικής και 3+ μήνες ΜΕΤΑ μου έκανε ο ίδιος ο ... θιγόμενος Χρήστος Μάραντος (μιας και το είχαν ξεχάσει πως πρέπει να μου κάνει κι αυτός μια μήνυση ....)

Και επειδή ΟΛΑ τα έχω από συναγωνιστές σε ηχογραφημένες αδιάψευστες αποτυπώσεις σύντομα θα απολαύσετε τους πάντες. Μέχρι και κάποιους ... δικαστές να απαγγέλλουν άσματα ασμάτων ...

Αυτές ήταν (και παραμένουν) οι ... εκτιμήσεις των τεχνικών υπηρεσιών της attica bank Συμπατριώτη, την ώρα που ΕΣΥ, η Πατρίδα, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, διαλυόμαστε από τα τομάρια της Τραπεζοκρατίας ! 


Επιμύθιο. Αλήθεια, γιατί άραγε ΚΑΝΕΙΣ από το ΤΕΕ και από το ΤΣΜΕΔΕ ή και από το ΕΦΚΑ, ΔΕΝ έχουν κάνει ΟΥΤΕ μια μήνυση για απάτη, απιστία κλπ κατά των διοικητών της τράπεζας, του "μαγαζιού τους" αφού είναι οι μεγαλομέτοχοι στην attica bank ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου