Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Πρέπει να αγοράσουμε Γαλλικές φρεγάτες, για να μη φτιαχτούν στον Σκαραμαγκά ...

Ανέκαθεν το θύμα πλήρωνε προστασία στον προστάτη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η απροβλημάτιστη λειτουργία του μαγαζιού του. Αυτός είναι ο ψίθυρος που ακούγεται στα σοκάκια της Βουλής από μερικούς, μετρημένους στις δύο παλάμες Βουλευτές, αυτές τις ημέρες

Αυτό ακριβώς συμβαίνει για άλλη μια φορά από άτολμους που έστειλε ο πάνσοφος λαός στα έδρανα της Βουλής. Θα αγοράσουμε Γαλλικές φρεγάτες, Γερμανικά κανόνια και πολυβόλα, Αμερικάνικα πούλμαν, για να μην λειτουργήσουν τα ναυπηγία του Σκαραμαγκά, η ΕΛ.Β.Ο. η Ε.Β.Ο., η ΠΥΡΚΑΛ κι άλλες εταιρείες της βαριάς Ελληνικής βιομηχανίας.

Το επιχείρημα όσων θέλουν να μη λειτουργήσει η βαριά Ελληνική κρατική βιομηχανία είναι "είναι ασύμφορη η λειτουργία τους μιας και συμφέρει να τα αγοράζουμε από άλλους κι όχι να τα φτιάχνουμε εμείς" παραλείποντας την πραγματικότητα που ήταν η εξής : κάθε μεταχουντική ελληνική κυβέρνηση ανέθετε σε κουμπάρους, ξαδέλφια και γκόμενες, τη διοίκηση των Κρατικών εργοστασίων βαρέας κατασκευής.

Θα μπορούσα να παραθέσω λίστες από ονόματα "διοικητών" των ανωτέρω εργοστασίων που

όχι μόνο δεν πρόσφεραν με την αποχή τους, αλλά αντιθέτως με τις "παρεμβάσεις" τους έφερναν προσκόμματα στην παραγωγή, αναγκάζοντας τους εργάτες να κάνουν απεργίες και προκαλώντας αρνητικά οικονομικά ισοζύγια, μόνο και μόνο για να διαλυθεί η Ελληνική Βαριά Βιομηχανία και για να πάρουν "δουλίτσες" όσοι τους έδιναν μίζες.
Δηλαδή έκαναν ότι έκαναν και οι μεταδικτατορικοί "διοικητές" της Ο.Α. του Ο.Σ.Ε. των αεροδρομίων κλπ.

Οι σύγχρονοι εκτελεστές των Μνημονίων, το μόνο που έκαναν ήταν η εκκαθάριση των πάντων προς όφελος των "επενδυτών" (που τους έδιναν μίζες επί δεκαετίες) κατόπιν φανερών ή μη, εντολών τοκογλύφων, Τραπεζιτών και ... εταίρων.

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από έργα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, από τις ημέρες που αναλάμβανε τεράστιες κατασκευές και επισκευές, παρήγαγε έργο, έσοδα, κέρδη και εργασίες σε χιλιάδες Ελλήνων εργαζομένων, κάνοντας σας γνωστό ότι, και τώρα μπορούν να παράξουν έργο, αρκεί να γίνουν κάποιας μεσαίας κλίμακας επενδύσεις σε αυτά και αρκεί να τα λειτουργήσουν managers, μετά την Κρατικοποίηση ΟΛΩΝ των Ελληνικών Βαριών Βιομηχανιών και όχι αποτυχημένοι κοντυλοφόροι πολιτευτές.

Οτιδήποτε λιγότερο από  αυτό συνιστά προδοσία, μειοδοσία και ληστεία του Ελληνικού πλούτου αφού "καλή η βιομηχανία του τουρισμού, αλλά καλύτερη η βαριά παραγωγική Ελληνική βιομηχανία" (που δεν θα διοικείται από αεριτζήδες, πουλημένους και εκβιαζόμενους).




















Οι φωτογραφίες αντλήθηκαν από την ομάδα ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ για να θυμίσουν στους ευρωπαϊστές το τεράστιο κόστος που είχε η ένταξή  (και έχει η παραμονή μας) στην Ε.Ε. που με τη σειρά της, το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι η Ελλάδα μας να μετατραπεί στο γκαρσόνι δουλεμπόρων, τοκογλύφων και εμπόρων ναρκωτικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου