Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Το επικίνδυνο επάγγελμα του φούρναρη, στο ελλάντα των νταβατζήδων

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που σε ένα φούρνο στην Β. Ελλάδα μπούκαραν οι συμμορίτες της νέας ΑΕΠΙ και του έκοψαν ένα "κουστούμι" - πρόστιμο (βλέπε εδώ) διότι (λένε) άκουγε ράδιο (σ.σ. ποδοσφαιρικό αγώνα) χωρίς να έχει πληρώσει γαμησιάτικα στην ΑΕΠΙ.

Χθες, στην Πάτρα, οι ταγμαλήτες του Πιτσιλή (της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΑΔΕ) μπούκαραν σε φούρνο και του έκοψαν "κοστούμι" κι αυτού καθώς (όπως λένε οι μούμιες της ΑΑΔΕ) βγήκε από το μαγαζάκι του πελάτης κρατώντας ένα κουλούρι του 1/2 € στο χέρι του, χωρίς απόδειξη.

Μετά από αυτά, και σκεπτόμενοι και την γιαγιά που πούλαγε πλεκτές κάλτσες σε παζάρι της Θεσ/νίκης και τα μούλικα της ΑΑΔΕ (που δημιουργήθηκε επί των πουλημένων των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) της έκοψαν ένα πρόστιμο μέχρι το ... θεό και μετά το ακύρωσαν αλλά της έκοψαν νέο διότι (λένε) δεν είχε κάνει έναρξη στην Εφορία, σκέπτομαι ότι καλά θα είναι να περπατούν φορώντας ταμπελάκια επάνω τους που να λένε : θέλουμε στοργή, αγάπη και προδέρμ ... (*)

Αλήθεια, εκείνο το ... δικαστήριο (ΣτΕ) που δίκαζε την αντισυνταγματικότητα της ΑΑΔΕ, πότε
στην ευχή θα βγάλει την απόφασή του, μιας και πάνε κοντά στα 2 1/2 χρόνια από τότε που κατατέθηκε η προσφυγή σε βάρος των πλιατσικολόγων ; (θυμήσου κάνοντας κλικ εδώ).
Πότε είπατε ; ...
Όταν θα δημοσιεύσει και την απόφαση για την αντισυνταγματικότητα του ΕΦΚΑ ; (βλέπε εδώ).
Όταν θα βρει τα ... κότσια η ΑΑΔΕ (**) να μπει σε εταιρείες πετρελαιοειδών, εφοπλιστές και σε τράπεζες που φοροδιέφευγαν επί δεκαετίες ;
Μάλιστα ...
Υ.γ. 1 Αν σκεφτώ ότι ανάμεσα στους ελεγκτές ήταν και γνωστοί μου, θα λυπηθώ. Τα μάλα ... 
Υ.γ. 2 Ρε συ Πιτσιλή, πως αντέχεις ; Καμαρώνουν οι δικοί σου και οι δάσκαλοί σου για εσένα ;


Ξεν. Τ.

* ή πίσσα και πούπουλα που θα έλεγε το καρτούν των Γκοσινί - Ουντέρζο, ο Λούκυ Λούκ ...
 ** η ΑΑΔΕ δημιουργήθηκε κατόπιν εντολών και στησίματος την Ναζιστών του κρατιδίου της Βεστφαλίας Ρηνανίας και με εφαρμογή των γερμανοτσολιάδων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτών που δεν θέλει να δικάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου