Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Προσωπικά δεδομένα κι άλλες αθλιότητες (δυνάμει των οποίων καλύπτονται τα λαμόγια)

Η Ελλάδα και η Ε.Ε., ως χώρες των Λωτοφάγων. 



Ας πάρουμε ένα υποθετικό σενάριο έχοντας ως δεδομένο ότι προ ετών η Ε.Ε. ψήφισε ... νόμο δυνάμει του οποίου επιβλήθηκε το "δικαίωμα στη λήθη" (όπως ονομάστηκε). Για το δικαίωμα στη λήθη, μπορείτε να διαβάστε εδώ, σε ένα άρθρο του Google που δικαιολογούσε τον λόγο που, ΠΟΛΛΑ θέματα, ΔΕΝ εμφανίζονται στις αναζητήσεις του.

Αν ρωτήστε όλους γύρω σας, ουσιαστικά, κανείς δεν ενδιαφέρεται να ΜΗΝ υπάρχουν αναφορές του στο internet. Εκτός από απατεώνες, αλήτες, Τράπεζες και γενικά από εγκληματίες κατά ανθρώπων και χωρών. Σκεφτείτε όμως, πόσες Τράπεζες και εισπρακτικές έχουν ΟΛΑ τα δικά σας προσωπικά δεδομένα !!!

Με βάση αυτόν τον ... Νόμο, πάλι καλά που δεν μαζεύτηκαν μερικοί θιασώτες του Χίτλερ
και να ζητήσουν να κατέβουν από τις μηχανές του google κλπ τα εγκλήματα του τέρατος. 

Ο Νόμος που μας θέλει ιδιώτες κι όχι Πολίτες με μνήμη και γνώσεις


Ο εντολέας αυτού του ... Νόμου δεν ήταν άλλος από την Ε.Ε που ΔΕΝ θέλει να θυμάται κανείς τις κτηνωδίες των Ρεν, Βάιζερ, Ντάισελμπλουμ, Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντράγκι, Σαρκοζί, Γιούνκερ καθώς και όλων των Μνημονιακών Μαριονετών στην Ελλάδα και γενικότερα στον Ευρωπαϊκό Νότο. 
Με απλά λόγια, τους βόλευε τους χιτλερικούς φασίστες της Ε.Ε. να γίνουμε ιδιώτες, χωρίς
σκέψη, μνήμη και γνώσεις. Ιδιώτες κι όχι Πολίτες, στη χώρα των Λωτοφάγων, που θα ξεχνάμε τα πάντα για τους δήμιους μιας ολόκληρης ηπείρου.
 
Παραδόξως, σύμφωνα με την απόφαση ..... του Δικαστηρίου της Ε.Ε. πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι, η google, (σ.σ. η bing, η yahoo και όλες οι άλλες μηχανές αναζήτησης κατ'  επέκταση) ... οφείλουν ΜΟΝΟ εντός Ε.Ε. να κρύβουν δημοσιεύσεις, αναρτήσεις για όσους δεν θέλουν να θυμόμαστε τα ... ανδραγαθήματα τους (βλέπε εδώ).

Το πρόβλημα για όποιον θέλει να βρει κάτι από το παρελθόν (το πρόσφατο ή μη) λύνεται με την βοήθεια ενός VPN όπου, μπαίνοντας μέσω αυτού από IP τρίτης (εκτός Ε.Ε.) χώρας, βρίσκει ότι τραβάει ο οργανισμός του ...

3v@n

Σχόλιο - παράδειγμα Γ.Θ.Κ. : 
Αν κάποιος αναζητήσει χωρίς VPN το όνομα του λατρεμένου Μηχανικού και πρόεδρου του ΤΣΜΕΔΕ και της Attica bank, "Γιάννη Γαμβρίλη" θα λάβει 4.560 άρθρα - σχόλια - φωτογραφίες για λόγου του. Αν όμως το κάνει μέσω VPN και μέσω χώρας εκτός ναζιστικής Ε.Ε., θα λάβει 5.360 !

Ανάλογες διαπιστώσεις θα έχετε αν αναζητήστε μέσω ή χωρίς VPN το σκάνδαλο Κοσκωτά, της Τράπεζας Κρήτης, την μαρτυρία Μαντζουράνη και τόσα άλλα όπου, ΧΩΡΙΣ VPN και λόγω  του ... "δικαιώματος (τους) στη λήθη" κάποιες χιλιάδες αποτελεσμάτων παραλείπονται ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου