Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Μαντζουράνη, 10 αράδες έγραψες και οι 2 περιείχαν ... λάθη

Την 9-9-2019 με άρθρο του ο σχολιαστής "Βηματοδότης" κατήγγειλε τους "χρυσοκάνθαρους της Attica bank" (βλέπε εδώ) που όντας "νομικοί σύμβουλοι της τόσης δα μικρής τράπεζας, απομυζούν τα επί της ουσίας σχεδόν ανύπαρκτα κεφάλαια της τράπεζας των Μηχανικών.

1. Στο προαναφερόμενο κείμενο, γίνεται ευθεία αναφορά στον τέως πλέον "νομικό σύμβουλο" της Τράπεζας Γιάννη Μαντζουράνη, όπου, σύμφωνα μ' αυτό, οι 4 νομικοί σύμβουλοι της Τράπεζας Αττικής αμοίβονταν με ~500.000 € το έτος.



ΕΣΥ Γιάννη Μαντζουράνη, την επόμενη μέρα το διέψευσες με δική σου επιστολή (βλέπε εδώ) αναφέροντας ότι λαμβάνεις "μόνο" 30.000 € ετησίως μικτά (2.500 € μικτά μηνιαίως).




ΟΜΩΣ Γιάννη Μαντζουράνη, ο έτερος Νομικός Σύμβουλος της Attica bank, o Μάριος Μπαχάς, μέσα από τη δική του επιστολή (βλέπε εδώ) σε διαψεύδει, κάνοντας λόγο για ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ 8.000 € συν 2.500 € μηνιαία αντιμισθία ! 



Γιάννη Μαντζουράνη, έπαιρνε 10.500 € το μήνα ΜΟΝΟ ο Μπαχάς, σας έριχναν τους υπόλοιπους 3 "συμβούλους"  ή εσύ ξέχασες να αναφέρεις και τα μηνιαία 8.000 € ; Εκτός κι αν, ΕΣΥ δεν τα έπαιρνες.

--------------------------------------------

2. Στην επιστολή σου Γιάννη Μαντζουράνη αναφέρεις πως : "... παρείχα δικηγορικές υπηρεσίες στην Τράπεζα Αττικής από τον Ιανουάριο του 2011 επί Διοίκησης Τρύφωνα Κολλίντζα και συνέχισα με όλες τις μέχρι τώρα Διοικήσεις". 




ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ !!!! Που τα λες αυτά ;  
Πως παρείχες υπηρεσίες στην Attica bank από τον Γενάρη του 2011 επί Κολλίντζα (όπως αναφέρεις) ΑΦΟΥ Ο ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ παραιτήθηκε από την Τράπεζα Αττικής την 11-2-2010 (βλέπε εδώ) και λίγες μέρες μετά ανάλαβε υπηρεσία στην Proton Bank ; (βλέπε εδώ).
Το 2011 που λες πως παρείχες υπηρεσίες επί Κολλίντζα, ο Κολλιντζας ήταν λίγο πριν

συλληφθεί και πάει στην φυλακές Ιωαννίνων και Χαλκίδας.

Μαντζουράνη, ήσουν ΜΑΖΙ με τον Γαμβρίλη και μάλιστα με τους Δραγασάκη, Πετρόπουλο, Κατρούγκαλο, Κοτζιά Μητρόπουλο κλπ αλλά και το υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, στην Attica bank !



Μνήμων μαζί με Γιώργο Θ. Κανελλάκη και Ψαχτήρι 

Συνεχίζεται (Γιάννη Μαντζουράνη)

Σχόλιο ΓΘΚ : Μηχανικοί, ως μεγαλομέτοχοι της ... επένδυσής σας, θα τολμήστε ποτέ να ορθώστε ανάστημα και να ζητείστε απολογισμό για το που έβαλαν οι διοικήσεις σας τα χρήματά σας ; Τόσο πολύ φοβάστε ή τόσο πολύ σας πιέζουν με "έγγραφα" που θα βγουν σε βάρος από τα συρτάρια ; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου