Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Κυριάκο, τι θα κάνεις με τον Καλογρίτσα, τους τραπεζίτες, τους ντόπιους ολιγάρχες ;

Μόνο ως (επιεικώς) αφελής  κρίνεται όποιος πίστεψε -έστω και για λίγο- ότι ο Σαμαράς θα είχε διαφορά από τον Παπανδρέου, ο Τσίπρας από τον Σαμαρά και ο Μητσοτάκης από την Τσίπρα καθώς το αφήγημα δεν είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στην "βασιλεία" της μπανανίας - ελλάντα, αλλά οι Μνημονιακές "γραμμές".


Οι εντολές δηλαδή που εξυπηρετούν μόνο τους ολιγάρχες (elit *) στην ενδοχώρα και στο εξωτερικό. Θα ήθελα με χέρι στην καρδιά να σκεφτείτε για μια στιγμή αν εκτιμάτε ότι η
παρούσα κυβέρνηση θα βάλει επί τον τύπον υπό των ήλων θέματα σαν 

  • τα 125.000.000 € που πήρε δανεικά (και αγύριστα) ένας "κατασκευαστής" Καλογρίτσας, από την τράπεζα Αττικής
  • την υπόθεση του συμβολαιογράφου Ρούσκα που προεδρεύει στον σωματείο Συμβολαιογράφων ενώ στα ποινικά δικαστήρια ... κάπου βρίσκεται ο φάκελος του για τη συμμετοχή του σε νέο "παραδικαστικό κύκλωμα", 
  • η δολοφονία 101 συμπολιτών μας στο Μάτι Αττικής
  • την διαφθορά σε κεντρικές υπηρεσίες δόμησης, 
  • οι πλειστηριασμοί από τους Τραπεζίτες, και η τρομοκρατία που ασκούν κοράκια - εισπρακτικές στον πληθυσμό προκαλώντας χιλιάδες αυτοκτονίες,
  • η -επιτέλους υπογραφή- από τον υπουργό δικαιοσύνης για να απαιτηθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις, 
  • η ... συμφωνία με τους Σκοπιανούς
 και τόσα άλλες υποθέσεις που στην καλύτερη, εκκρεμοδικούν ... εκ

Η δήλωση στη ΔΕΘ του Μητσοτάκη "δεν θα κάνω τη βουλή βιομηχανία εξεταστικών" είχε δύο ακροατήρια. Ένα εκείνο των ολιγαρχών κι ένα εκείνης της ναζιστικής Ε.Ε.
Ο Ελληνισμός, ΔΕΝ ήταν μέσα στο σκεπτικό της ΝΔ καθόσον, ο κοινός παρανομαστής όλων των ... πολιτικών είναι η Ε.Ε. κι όχι ο Λαός.

Σαφέστατα, μέσα στην ατζέντα του Μητσοτάκη δεν βρίσκονται υποθέσεις όπως η απαγόρευση προσφυγής στη Δικαιοσύνη μέσω των πανάκριβων ... παραβόλων (χαράτσια), του αντισυνταγματικού ΕΝΦΙΑ, η δίκη των Τραπεζιτών και των στελεχών τους που έχουν εξαφανιστεί στα λαγούμια τους θεωρώντας ότι ο Ελληνισμός ξεχνά εύκολα, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας (αεροδρομίων, λιμανιών και σιδηροδρόμων κα) σε Γερμανούς και λοιπούς τοκογλύφους και τόσα άλλα.

Θα είναι τραγικά γελοίος όποιος προσπαθήσει να σας πει ότι είστε τούτο ή το άλλο επειδή πιστεύετε πως όλοι της Βουλής είναι ίδιοι μεταξύ τους, όπως θα είναι και γελοίος όποιος σας προσάψει μια ιδιότητα - ετικέτα (βλ. φασίστας, ΚΚΕς, τρομοκράτης, εξτρεμιστής, τρελός, αφελής) σε όποιον Πολίτη εκφέρει την σκέψη όλων μας : στείλτε τους όλους στην ευχή, μπας και σώσουμε κάτι από την Πατρίδα ΜΑΣ διότι, όσα "παίζονται" στο Αιγαίο δεν είναι Τουρκικής έμπνευσης, αλλά νέα Γιάλτα (των ΗΠΑ και των Ρώσων). 
Και, οι Πρέσπες και τα Μνημόνια ήταν ΑΠΛΩΣ, τα "κουβέρ" για να διαλυθεί το φρόνημα των Ελλήνων.

Θα μου πεις, "προχθές είχαμε εκλογές. Πως θα τους διώξουμε ;"
Τα πεζοδρόμια και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έρχονται ...


* ως Ελληνική elit σκεφτείτε τους Λάτση, Βαρδινογιάννη, Μυτιληναίο, το σύνολο των Τραπεζιτών [ακόμη και τους Μηχανικούς του ΤΣΜΕΔΕ], τον Κόκκαλη. Σκεφτείτε επίσης αν τα συμφέροντά σας/μας, έχουν κάτι κοινό με αυτούς ή με τις Λαγκάρντ, Μέρκελ και Μακρόν ...

Νίκος Πετ... 

Upd. όταν αναρτήθηκε το ανωτέρω δε γνωρίζαμε το  Κυριάκο πάει να κουκουλώσει κανείς τα δάνεια Καλογρίτσα (βλέπε εδώ) που έρχεται σε επίρρωση των ανωτέρω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου