Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Να αγοράσω μετοχές ; Και βέβαια όχι.

4 Μαΐου 2007 : 114,51 €
7 Μαΐου 2010 : 57,87 €
27 Μαρτίου 2015 : 31,63 €
30-Αυγούστου 2019 : 6,57 €


Αυτή είναι η πορεία της μετοχής της πάλαι ποτέ κορυφαίας τράπεζας της Γερμανίας. Της Deutsche Bank (DBK).

Ύφεση στη χώρα, σκάνδαλα στο εσωτερικό της τράπεζας και ασυμμάζευτη πτώση στα οικονομικά των Γερμανών, δημιουργούν το περιβάλλον εκείνο που η πτώση είναι ασαφής μόνο για τους εθελοτυφλούντες ή για τους ακόμη πιστούς του "οράματος του Χίτλερ" για "ενωμένη Ευρώπη".

Παράλληλα, το μέτωπο του Ηνωμένου Βασιλείου που αντιστέκεται στο Brexit, μέσα από πουλημένους βουλευτές που (με αντάλλαγμα) αυτομολούν, προσπαθεί να πείσει τον κοσμάκη ότι ο κόσμος δεν θέλει την απελευθέρωση των Άγγλων από τον Ναζιστικό ζυγό. Ανάλογα συμβαίνουν και στην Ιταλία, στην Γαλλία, αλλά και στην Ισπανία και την Ελλάδα όπου, η δεκαετία των Μνημονίων δεν σταματά την επέλαση της μιζέριας και της ληστείας σε βάρος των νοικοκυριών.

Πληρωμένες "ειδήσεις" όπως τα ... επιτεύγματα που θα επέλθουν με την μετατροπή του
Ελληνικού σε kazino, bar και σουίτες για την elit, μαζί με δήθεν αναβαθμίσεις ελληνικών εταιρειών, βρίσκουν το λαό αντιμέτωπο με την σκληρή πραγματικότητα του "βάζω το χέρι μου στην τσέπη και βρίσκω μόνο κέρματα".

Καλά θα κάνουν όσοι έχουν ακόμη μετοχές και όσοι έχουν ακόμη κάποια χρήματα, να το διπλο-τριπλο-σκεφτούν πριν τοποθετηθούν σε τίτλους και αντιμετωπίσουν ένα νέο '99 καθώς, η εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ, μόνο την αλήθεια δεν εκφράζει. 
Κι αυτό αφού, τα διεθνή ομόλογα των εμπορευμάτων και των λοιπών αξιών, δείχνουν επερχόμενη μεγάλη και σημαντικότατη πτώση. "Διόρθωση" ...

Κατόπιν αυτών, σας προτείνω να ξαναδιαβάσετε το https://gkanellakis.blogspot.com/2019/08/ase-funds-2019.html και να αφήσετε για τους "άλλους" το παιχνίδι του κέρδους στο τζόγο των χρηματιστηρίων.

Τα Μνημόνια δεν τελείωσαν, οι επιταγές των τοκογλύφων (δανειστών) δεν έφυγαν, οι πολιτικές άλωσης του Ελληνισμού δεν τελείωσαν, η καταστροφή και ο αποπροσανατολισμός του πνεύματος δεν έπαυσε,  επειδή άλλαξε ο Μανωλιός (κυβέρνηση) ...


Τ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου